Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (446)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Já vím, že všichni jen pějete ódy na Bad Taste a na Braindead, ale já nemůžu říct nic jiného, než "strašná nuda". Film je sice napěchovaný stále se opakujícími záběry krve stříkající někomu do ksichtu (ze začátku to byla ještě sranda, ale ke konci už to vyznívalo fakt trapně a nudně), vytékajícími mozky a různými podobnými nechutnostmi, ale ten děj mezi nimi vás prostě příšerně uspává. Příběh je sice záměrně slabý, ale je ještě daleko slabší, než by záměrně slabý příběh měl být, což jenom podporuje celkový chabý dojem z filmu. Co jen říct nakonec? Aspoň je to lepší než ještě nudnější Braindead. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

opravujem svoje pôvodné hodnotenie a s hanbou sa ospravedlňujem všetkým, ktorí ho čítali a ktorí si ho prípadne pamätajú - bol som mladý, nerozumný . . . teraz už mnohé veci chápem a na mozgový puding, puding žalúdočných štiav, v rúre pečených mimozemšťanov a krvavé besnenie partičky novozélandských dospelých detí na čele s pánom P.J. nedám dopustiť (aj keď Braindead mám radšej); ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Peter Jackson má parádně zvrhlý smysl pro humor a ještě parádnější talent. Ačkoli je tenhle snímek amatérský od hlavy až k patě, je natočený mnohem lépe než převážná většina "oficiální" splatterové produkce. Sice jsou veškeré rekvizity i použité efetky průhledné až hrůza, ale přesně o to v Bad Taste jde. Óda na špatný vkus, příšerný scénář, mozek, racky, střeva a mobilní BEATLES se vyžívá v neumělosti a béčkovosti, slastně si v ní rochní a těží z ní všechno dobré, co těžit může... zábavu, černý humor, přehnanou zvrhlost, zabijácky nevkusnou hudbu, blbnutí namísto herectví (sám P. J. si svou roli opravdu užil, to mu kouká z těch jeho přitupělých očiček), krystalicky čistou akci. Bavilo to ty, kteří to dělali, baví to i ty, kteří to sledují. Jednoduchá rovnice. Takže pokud se vám při vyslovení slov splatter a gore nezvedá automaticky kufr, vítejte v Jacksonově lahůdkářství. Prosil bych dvacet deka sleziny, metr střev a tamhleten uleželý mozeček najemno nakrájet motorovou pilou. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani se mi nechce věřit, že mistr Peter Jackson začínal svoji kariéru něčím tak strašně debilním. Smysl pro humor on nikdy neměl a asi ani v budoucnu se toho od něj nedočkáme. Naštěstí se od komedíí přeorientoval. Ale zpátky k tomuhle kriplovskému filmu. To, že není ani trošičku vtipný bych snad ještě překousl, ale on je bohužel naprosto debilní. Je to práce amatéra. Možná hravého a kreativního amatéra, ale je to stále amatér. O hereckých výkonech zbytku se nezmiňuji, protože pro ně v našem jazyce stále neexistuje vhodný termín, a to je čeština na tyto výrazy tak bohatá. Totální odpad! ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ujetý, odporný, originální, krvavý, úchylný. Za většinu těchto přívlastků byste mohli dát předponu nej a příponu ejší a nebyli byste daleko od pravdy. Obvláště zvuky byly obzvláště vypečené. Povinnost pro lidi, co rádi navštěvují servery rotten.com a podobné. Jen mě trochu zaráží ta obrovská změna, která je v Pánovi prstenů, ve kterém je jedno klišé za druhým. Asi to ale kvůli knižní předloze ani jinak nešlo... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Jelikož většina natáčení probíhala o víkendech, měl herec Craig Smith problémy se svou křesťanskou manželkou, která nechtěla, aby pracoval v neděli. Od filmu tedy nejdříve odstoupil a poté, co se rozvedli, se k němu zase vrátil. (ČSFD)
  • Všechny zvratky byly vyrobeny smícháním jogurtů, müsli a zeleného potravinářského barviva. (ČSFD)
  • Řetězová pila ve skutečnosti nefungovala. Pro všechny záběry z blízka byla použita menší, zato funkční, pila. (HellFire)

Reklama

Reklama