Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

genetique 

všechny recenze uživatele

Jackson mal teda poriadne zvrátené režisérske začiatky. A svojim spôsobom možno aj geniálne nápadité, čo neskôr trošku v inom štýle predviedol pri jeho životnej trilógii. Zaujímavé by však bolo aj, vidieť tento zaujímavý počin aj v hollywoodskej produkcii s lepšou vzhľadovou stránkou, čo sa týka efektov, techniky, teda vlastne rozpočtu. To by pomohlo hlavne deju a jeho miernemu zostarnutiu. Každopádne ide o poriadny nárez, neodporúča sa pre slabšie žalúdky. A to je už čo povedať, keď pár záberov prišlo aj mne doslova negustióznych. A čakal som väčšie zaťaženie bránice. 65%. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Kult. Ozzy, Berry, Frank a hlavně Derek – tohle je čtveřice lovců vetřelců, ze které by si měl vzít příklad agent Fox Mulder. Tihle hoši se totiž s emzáky nemazlí a nemiliskují. Na své misi jdou až do takových krajností, že se neštítí použít mučení na vesmírné labužníky či pozřít mimozemšťanovy zvratky. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Nonstop přehlídka výsostně zábavných nechutností. Emzáci rozstřílení na hadry, chutný oběd ze zvratků, vyjídání lidského mozku lžičkou jako třešnička na dortu. "Já jsem Derek. Derekové neutíkají!" Peter Jackson dodržel slovo, nevzdal svůj filmařský boj a natočil další skvělé a nadmíru zábavné filmy, jako je právě Bad Taste. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších a svým způsobem nejvtipnějších nezávislých hovadin. Stejně se divím, jak tohle mohl Jackson z vlastních prostředků dát dohromady. Na tomhle jeho filmu je asi vidět nejvíc, jaký on je velký nadšenec. Nějaký Pán Prstenů nebo King Kong, to už je zase o něčem jiném, ale je výborné vidět jaký úchyl ty megakomerční filmy natočil:) Navíc vidět doslova, Jackson si totiž v Bad Taste vystřihl parádní dvojroli. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Ovečka trefená bazukou, emzák vykuchanej motorovkou, venkovská dača coby vesmírná loď a mnoho a mnoho dalších bizarností. Tomuhle může dát člověk absolutní nebo absolutně negativní hodnocení a bude to mít opodstatnění. Já to kdysi viděl v nějaké obzvláště dobré náladě, jinak si nedovedu vysvětlit, že jsem se u toho bavil. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Veškeré masky byly upečeny v troubě režisérovy matky. (Vampireman)
  • Na začiatku, keď muž s jedným prstom stlačí gombík, pri ktorom je napísané "The Boys", sú tam tiež gombíky: "Mum" (mama), "Queen" (kráľovná), "P.M." (?), a nakoniec posledné viditeľné USSR (The Union of Soviet Socialist Republics). (Zdroj: ČSFD)
  • Některé dialogy ze španělského dabingu použila španělská death metalová kapela Machetazo ve svých písních. (Vampireman)

Reklama

Reklama