Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (32)

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Na osmý díl se mi popravdě do kina ani moc nechtělo. Podle traileru to vypadalo na totální blbost, která už mi může dojem ze série spíše zkazit, ale opak je pravdou. Film mě velmi překvapil. Ani po osmé to nebyla nuda, příběh měl nápad a celou dobu mě bavil. Soundtrack byl jako vždycky parádní, já si nemůžu stěžovat.

plakát

Loupež ve velkém stylu (2017) 

Tak tohle byla naprostá pecka! Dlouho jsem se v kině tak nepobavila. Trojice byla perfektní, vtipná a také velmi dobře zahrané. Prostě bomba. Jak si trojice starých pánů plánuje loupež, no to bys prostě nevymyslel :D. Klidně bych šla do kina zase, to se určitě vyplatí, i když tě v bance okradou o penzi a přijdeš o barák :D.

plakát

Popelka (2015) 

Jedna z nejlépe natočených moderních pohádek a přeci se drží původního příběhu. Je vidět, že to prostě jde. Nádherně zpracované, krásné prostředí, kostýmy, herci a ta hudba! Ta mě doslova očarovala. Něco tak nádherného jsem dlouho v pohádce neslyšela. Opravdu krásný zážitek se vším všudy.

plakát

Program na ochranu princezen (2009) (TV film) 

Další disneyovka pro děti. Selena Gomez a Demi Lovato se sem přesně hodí a hrajou ty princezničky dokonale. Je to klasický příběh holky na střední co je opomíjená a kluk, do kterého se zakoukala je namyšlený pako. Pak je z ní hrdinka a on má najednou zájem. No prostě klasika. A do toho se tam vecpe princezna, co dělá, že je normální :D.Jako oddychovka dobrý.

plakát

A zase jedna Popelka (2008) 

Zase popelka?? Tohle snad nikdy nepřestanou točit. Zajímalo by mě co ještě Popelka může ztratit. Telefon, mptrojku, příště by mohla ztratit třeba tampony :DD. Její sestry se tak snaží, až je to totálně otravný. Písničky jsou ale docela fajn. Tak když se člověk nudí, nebo chce vypnout, tak to jde.

plakát

Kouzelníci z Waverly - Film (2009) (TV film) 

Naprostá ptákovina o sourozencích, kteří musí dát zpátky dohromady svoje rodiče, jinak zmizí navždy :O. Alex je vším otrávená, ale pak je najednou zase milá a všechny miluje, no co k tomu říct, klasické Disney pro děti se šťastným koncem. Ale jako oddychovka docela dobrý :D

plakát

Život (2017) 

Bylo to ze začítku zajímavé, pak už jen děsívé :D. Některé scény mi ve filmu moc nedávaly smysl a to byla trochu škoda, protože to připomínalo takové ty klasické nesmyslné horory. Jinak pěkné záběry, zahrané velmi dobře, ale už bych se na to znova nekoukla, na mě až moc děsivé :D

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Naprosto úžasná pohádka! Dokonale zahraná, krásné prostředí, pěkné záběry. Šla jsem na to s tím, že jsem neznala původní příběh a verzi, a tak jsem byla moc zvědavá, jaké to bude. Někteří co znali původní příběh si stěžovali, že verze není moc povedená. Po shlédnutí nové verze jsem se podívala na tu původní a musím říct, že se to opravdu povedlo. Pár drobných změn a předělávek a film se trochu protáhl, ale bylo to opravdu kouzelné. Zvíře skvěle zahrané, Emma dokonalá jako vždy! Hudba nádherná, stejná jako v původním filmu, což mě příjemně překvapilo. Nejvíce mě po celou dobu filmu bavil Ian Mckellen, opravdu dokonale nadabované. Kdo šel na film s dabingem, udělal podle mě velkou chybu. Už se moc těším, až film uvidím znovu.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Opravdu nerozumím těm pozitivním ohlasům. Vždyť to byla oproti jedničce totální katastrofa! Děj to nemělo naprosto žádnej (jako vážně, o čem to vlastně bylo??) pár vtipů, které byly docela povedené, ale jinak hrůza. To co bylo u dvojice čerta a anděla kouzelné a vtipné, tady je už jen ohraná písnička a vůbec to nemá takové kouzlo. Zlá trojice čerta, anděla a mikuláše je totálně trapná. Jediné scény, které se mi líbily, jsou asi ty u nebeské brány, ale to je tak celé. Opravdu nechápu ta vysoká hodnocení.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Já nevím, ale do tohodle filmu jsem se naprosto zbláznila, můžu na to koulkat pořád dokola. Jackson je perfektní, pokaždý se musim smát tomu jeho ohozu. Firth je pan elegán a tyhle role mu prostě padnou, stejně jako obleky, ve kterých vypadá super :). Mě se to prostě děsně líbí a baví mě to i po miliontý. Hudba je taky skvělá. 85 %