Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

tak tohle je pecka! sice fakt dlouhý ale klidně by mohlo být ještě delší. velká záplava hlášek a skvělých herců.travolta je tady fakt dokonalej což se o moc jeho filmech říct nedá...jde dát 6 * ?:)

Život Briana

Život Briana (1979)

nejde jinak. prostě královská zábava. dlouho jsem se u ničeho tak nenasmál!a u pyjuse čůwuse a hlavně u kázání po pádu ze skrýše jsem se fakt málem pochcal to se mi ještě nikdy nestalo...:)

Gauneři

Gauneři (1992)

perfektní začátek quentine! film u kterýho se vždycky skvěle bavim, protože herci jsou zvolení fakt výborně a scénář, ač zápletka je jednoduchá a celý se to v podstatě odehrává v jedný místnosti, je dokonalej.proč jsem pan růžový?protože seš buzna!!!!:))

Predátor

Predátor (1987)

tohle je akční horor kurva! ze začátku mírně znepokojivý, pak chvilku napínavý a po vyvraždění tábora se začne dít něco co ani nejde popsat. fakt libová, napínavá řežba a těch superlativů bych tu dokázal vymyslet nespočet. prostě perfektní!!!!!!!!§

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

splnil se mi klukovskej akční sen. že je to dobrý jsem si přečet ale že starej sly vykouzlí takovouhle pecičku jsem nečekal.bavil jsem se velmi ikdyž nevim do jaký míry za to může nostalgie....:) varovnej výstřel! BUM! za frajera zbydou jen nohy:D