Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Obsahy (29)

Velký Zizou - Příběh Zinedina Zidana

Velký Zizou - Příběh Zinedina Zidana (2008) (TV film)

Dokumentární film o jednom z nejlepších fotbalistů všech dob Zinedinovi Zidanovi neboli "Zizou". Film popisuje celou jeho kariéru od úplných počátků až po konec kariéry a zachycuje jeho největší úspěchy a pády.

For the Love of Money

For the Love of Money (2012)

For the Love of Money mapuje příběh, který trvá téměř dvacet let. Izraelský přistěhovalec Izak, který vyrůstal v temné čtvrti Tel Avivu ovládané mafií a zločinci, se s rodinou přestěhuje do Los Angeles, kde chtějí začít nový život. Izak si chce splnit svůj sen a stát se podnikatelem. Vše se začne ubírat k dobrému konci, když se zamiluje do krásné Aline. Bohužel vše není jak vypadá a svět zločinu ho znovu pohltí. Izak zjistí, že není tak snadné žít s čistým štítem.
Film je založen na skutečném životním příběhu Izaka Shomofa.

Anna Holt - polis

Anna Holt - polis (1996) (seriál)

Mladá policejní inspektorka Anna Holt (Petra Nielsen) bojuje se svojí kolegyní Carinou (Gorel Crona) proti drogám, prostituci a zločincům v podsvětí Stockholmu.

Modrý tygr

Modrý tygr (2012)

Co se stane, když se ve městě objeví modrý tygr? Příběh dětí a jejich rodiny žijící v malé botanické zahradě uprostřed rychle se měnícího města. Film byl natočen podle stejnojmenné knihy Terezy Horvátové.

Zabít tiše

Zabít tiše (2012)

Příběh Jackieho Cogana, profesionálního vymahače, který pátrá po ukradených penězích z jedné pokerové hry.

The Taming of Sméagol

The Taming of Sméagol (2003)

Jedná se o dokument, který se věnuje postavě z filmu Pán Prstenů Smeagolovi "Gollumovi". Týká se hlavně tvorby samotné postavy, jak mohl vypadat a jak nakonec vypadal. Ve filmu o Smeagolovi hovoří například režisér trilogie Peter Jackson nebo herec, který ztvárnil Smeagola ve filmu Andy Serkis.

Drahoušek k zakousnutí

Drahoušek k zakousnutí (2012)

Příběh o ženě, která milovala svého psa více než svého manžela. Následně její manžel ztratí psa.

El Gringo

El Gringo (2012)

Akční příběh soustředící se na zraněného člověka, který překročí hranici do Mexika s několika miliony dolarů v hotovosti a má v plánu užívat si důchodu v Acapulcu.

Caught on Tape

Caught on Tape (2013)

Malý kluk použije svou novou kameru, kterou právě dostal k narozeninám, aby odhalil přítele své matky, který připravuje zločin.

Duha v srdci

Duha v srdci (2009)

17letá dívka jménem Shannon překonává utrpení a citové trauma po smrti svého otce pomocí péče o koně a láskyplného vztahu s matkou.

Black Gold

Black Gold (2011)

Příběh jednoho z místních kmenů žijících v deltě Nigeru, jehož příslušníci se snaží bojovat proti vlastní vládě a nadnárodní ropné korporaci, která vyplenila a zničila jejich zemi a životní prostředí ve kterém žijí.

Making 'Do the Right Thing'

Making 'Do the Right Thing' (1989) (TV film)

Dokumentární film ze zákulisí natáčení filmu Do The Right Thing z roku 1989.

Redball

Redball (1999)

Dvěma detektivům byla přidělena série vražd dětí, které spáchal zabiják přezdívaný "Mr. Creep". Nicméně, když je vyšetřování dovede ke členovi vlastnímu týmu, ztratí víru ve své kolegy z kanceláře. Film se zabývá úpadkem a zkažeností, která existuje v policejním sboru.

Diagnosis: Murder

Diagnosis: Murder (1975)

Psychiatr Dr. Stephen Hawyard se rozhodne zabít svoji ženu, aby mohl žít se svou milenkou, ale jeho manželka zmizí dříve, než stačí svůj plán uskutečnit.

Ghost Stories for Christmas

Ghost Stories for Christmas (2000) (seriál)

Hororová legenda Christopher Lee uvádí strašidelné příběhy napsané M. R. Jamesem.

The Stalls of Banchester
The Ash Tree
Number 13
A Warning to the Curious

The Devil in the White City

The Devil in the White City (2024) (seriál)

Příběh sériového vraha Dr. Henryho Howarda Holmese z roku 1883, který si u příležitosti právě probíhající Světové výstavy v Chicagu otevře hotel, ve kterém následně zavraždil nejméně 27 lidí.

Piráti!

Piráti! (2012)

Film vypráví o pirátském kapitánovi (H. Grant), který se snaží vyhrát v soutěž Pirát roku. Proti němu se postaví Black Bellamy (J. Piven) a Cutlass Liz (S. Hayek). Z Karibského moře se dostanou až do viktoriánského Londýna, kde se setkávají s všehoschopným nepřítelem, který je odhodlán vymazat je z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich cesta pro ně byla poučná, když používali sílu zdravého optimismu proti násilí svého zdravého rozumu.

Total Recall

Total Recall (2012)

Rok 2084, Euroamerica a Nový Shanghai spolu soupeří o nadvládu nad světem a bojí se o svou moc. Tovární dělník Douglas Quaid (Colin Farrel), nemá peníze na dovolenou, a tak si nechá implantovat vzpomínky z dovolené počítačem. Quaid si vybere dovolenou na Marsu v podobě tajného agenta. Při implantaci vyjde najevo, že Quaid už jedny implantované vzpomínky má. Najednou se proti němu vzbouří nejen jeho blízcí, ale i obě dvě světové velmoci, protože zjistí že býval na Marsu členem odboje proti tyranskému guvernérovi Cohaagenovi, a proto se na Mars pronásledován zabijáky vrátí, aby našel sám sebe a své vlastní vzpomínky.
Jedná se o remake filmu od režiséra Paula Verhoevena Total Recall z roku 1990 s Arnoldem Schwarzeneggerem.

Pig Heart Boy

Pig Heart Boy (1999) (seriál)

Černošský chlapec Nathan podstoupil transplantaci srdce vepře. Mnoho lidí ho kvůli smrti nevinného zvířete na úkor člověka začalo nenávidět a odsuzovat. Nathan najde podporu v kamarádovi a začne si zase věřit.

Reklama