Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (6)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Filmy podle komiksů nepatří mezi kategorii, kterou bych nějak moc vyznával ale po shlédnutí temného rytíře jsem se obrátil na správnou víru .-). Takže tři stěžejní body z filmu: Za prvé: Atmosféra, věc která Vás uhrančí okamžitě co se kouknete na první scénku. Druhá: Herecké výkony, Heatha Ledgera bych nezařadil mezi dobré herce ale to co tady předvádí je naprosto famózní výkon. Dokonce takový že jsem si nakonci filmu uvědomil že jsem nefandil Batmanovi ale Jokerovi. A zatřetí: Nepodobnost s komiksem. Ano tato naprostá nepodobnost je ta nejvíc fascinující věc na celém filmu a právě proto je tak užásný. Takže si myslím že těch 5.hvězdiček je doopravdy málo.

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008)

Pro mě jeden z nejgeniálnějších filmů, který jsem si zařadil vedle Foresta Gumpa bez nejmenších skrupulí. Jen málokterý film mě takhle zasáhl.

Počátek

Počátek (2010)

Film, který mě překvapil. Který mě hoodně moc překvapil. Člověk by řek, že film o snech bude něco jako matrix ale ono ne. Je lepší, hravější a zábavnější. Dokonce bych řekl, že se Počátek může pasovat do role ''nejlepšího dárku pro filmového fanouška roku 2010''. Pořádná filmařina, herecké výkony, hlášky, scénář, námět ne já doopravdy nevyjmenuju všechno co se mi na tom líbilo. Prostě to shlídni...