Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (18)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Geniální....nemám moc co k tomu dodat.Jako člověk, kterého Fallout posunul v životě do tajuplných končin postapa jsem naprosto spokojená...co spíš nechapu je to, že někdo dokázal tohle vytvořit. Rozděleno na 5 a 3 díly, ale byla bych schopna to zhltnout v kuse....a to jsem se původně nechtěla kouknout ani na trailer, čekala jsem béčkovou s****u a další zoufalý pokus o filmové/seriálové zpracování.

plakát

Úžasný Mauric (2022) 

Nedokázala jsem se vžít do děje, nějak jsem se v něm ztrácela, způsobeno hlavně vsuvkama z knihy. Navíc by mě upřímně zajímalo, kolik dětí mělo po téhle "pohádce" noční můry, přišla mi dosti temná a negativní, záporné postavy hnus, hlavního "bosse" jsem se bala i já.'

plakát

Jak jsme hráli čáru (2014) 

Obecná škola nebo Knoflíková válka z Wishe. Absolutně nevím, co to mělo vlastně být. A ne, koukala jsem v originale, takze spatnym dabingem to fakt nebylo. Strasne negativni film i tou hudbou, zanechal ve me neprijemne pocity, nechapu, proc je oznacen jako rodinny (asi protoze tam hraji deti ?). Jedna hvezdicka pro Libusku, jinak nestoji film za nic.

plakát

Kokoškovi na cestách (2019) (seriál) odpad!

Strasne me irituje to, ze ty postavy nehybou pusou, kdyz "mluvi", tim padem to vlastne cele vyzni hrozne divne.

plakát

Treflíci (2016) (seriál) odpad!

Uz jen ta uvodni hudba je strasna a dlouha, nemela jsem na to tuhle vec dokoukat...

plakát

Molang (2015) (seriál) 

Musela jsem si k tomu najit cestu. Na zacatku mi to prislo stupidni, postupem casu jsem ale vlastne zjistila, ze je to takova mila oddechovka. Dobre jsou animacne zpracovane a snadno rozpoznatelne emoce, coz bavi nejmensi divaky. A Pju Pju je roztomile kure. Vubec jsem netusila, ze je to z francouzske produkce, hodila bych to spis geograficky do Japonska.

plakát

Merlin (2001) (seriál) odpad!

Sotva to v TV zapnu, tak ditko rve "Ne, ne". Zkousela jsem na jeden dil koukat sama - dejove nic moc, hlavni postavu bych nejradsi zavrela do boudy. Celkove jde videt, ze je to z dob minulych, velke retro a ty postavy z plasteliny pusobi i dost strasidelne. Jeste, ze britska tvorba od te doby pokrocila.

plakát

Rá Rá, hlasitý lvíček (2011) (seriál) 

Jedine, co je na tom zabavne je ta melodie (ktera ale nekomu muze prijit vlezla, protoze se tezko dostava z hlavy).

plakát

Hrnečku vař: Jamie Oliver v Itálii (2005) (pořad) 

Jamie breci po italsku. 5* kvuli tomu poslednimu dilu. Bud jsem bestie, co se vyziva v utrpeni druhych nebo je to vazne skvelej dil, plnej Jamieho kolapsu, depresi, spaleneho jidla, kterej ale vyzni strasne vtipne :-D Clovek se pak sam aspon neciti jako patlal a failista.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 2 (2023) (série) odpad!

Vydržela jsem 15minut....meli bychom hromadne napsat Jeffu Probstovi, aby razne zakrocil proti przneni lety vybudovane "znacky Survivor". Byt se v U.S.A. posledni řady taky pomerne nici - drajv a duch souteze mizi, hlavne kvuli P.C. nastaveni a kecum kolem, porad lepsi, nez tenhle ceskej paskvil.