Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (641)

plakát

Oscar 2024 (2024) (pořad) 

Pohodový večer s hodně nepohodovým komentářem od České televize. Kéž by tam seděla jen paní Koutná a překládala to, o čem se mluví na pódiu a ne poslouchat nějaké bludy o tom, na koho má kdo vsazeno a jaké má paní ve studiu dojmy z toho a toho nominovaného herce, když pak není rozumět, o čem se ve skutečnosti baví na jevišti. Se slzou v oku vzpomínám na pány Fuku a Baldýnského v dobách přenosů na HBO. Jinak mě mrzí, že Killers of the flower moon vyšly na prázdno. Ale ve stínu Oppenheimera a Poor things to asi jinak nešlo.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - Série 8 (2023) (série) 

Když na nějaký seriál koukám, vydržím až do konce. A v tomhle případě to byl moc hořký konec. Byly série, co mě bavily, byly i díly, které jsem fakt hltal a těšil se na další. Poslední série však byla jen potvrzením úpadku celého seriálu. Je to škoda.

plakát

Akira (1988) 

Vidět tenhle skvost po tolika letech na velkém plátně..... to je prostě bomba. Kdysi jsem tomu dal 5 hvězdiček a dnes bych klidně přidal i šestou.

plakát

Sly (2023) 

Za mě určitě spokojenost. Sly si tu sype popel na hlavu za všechny své chyby, mluví o životě, vzpomíná na to zlé i dobré, čím si prošel. Upřímně jsem se bál, že to bude přesně naopak. Čekal jsem, že se bude různě vytahovat, vychloubat a zkrátka chce jen dohnat Arnieho, když už o něm dokument vznikl. Ale je to jiné. Příběh člověka, co bojoval a šel si za svým, nedal se odradit a nechtěl se schovat za nepřízeň osudu. A všechno to zlé dal do psaní, aby tím nechal vzniknout skvělé filmy, na které se nezapomíná. Popravdě u mě zase trochu stoupnul na žebříčku sympatií.

plakát

Eliška a Damián (2023) (seriál) odpad!

Jedna velká ostuda pro Primu. Stydět by se měl každý, kdo se na tom podílel. Z hereckého osazenstva je mi líto Šteindlera a Dvořáka, které jsem vždy uznával. Kolik jim museli nasypat, aby na tenhle hnus kývli? Odpad všech odpadů. A hanba Smetaně, která se chová arogantně, tváři se jak nejlepší herečka světa a přitom nic neumí. Je to jen tele, co neumí zpívat, hrát ani mluvit. Maximálně se tak vyfotit před hořícím Notre-Dame. Z takových lidí je mi vážně zle.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - Iron Tiger (2023) (epizoda) 

Hezké rodinné setkání. Nejotravnější blonďatá pipka z celého seriálu, na zádech v batohu pracku svojí dcery a v ruce plechovku s popelem svého syna. Nenávidím se za to, že vždycky když na něco koukám, tak vydržím až do konce. A v tomhle případě je to vážně tryzna.

plakát

The Week Of (2018) 

Vždycky jsem si myslel, že nejhorší Sandlerovka navždy bude Jack a Jill. Ale poslední týden mě vyvedl z omylu hned dvakrát. Nejdříve filmem Holky na obzoru, kde bych to ještě vzal vzhledem k tomu, že to byl první Adamův film. Ale snímek Thé Week of šel ještě dál a hlouběji. Bohužel. Ale co čekat od Chrise Rocka? Ještě že tam byl Steve Buscemi.

plakát

Karanténa smrti (2022) 

To zas byli nervy. Ne že bych se bál o hlavní "hrdinky", ale z těch keců o covidu se mi rosil knír. Bohužel takových blbečků zmagořených během "pandemie" nám tu běhalo víc než dost a to je ten skutečný horor.

plakát

Nejtěžší yard (1974) 

Ke sledování filmu mě přivedly tři duvody. Mám rád Trestnou lavici , mám rád filmy o americkém fotbalu ( přestože stále nechápu pravidla) a třetí důvod byl seriál The Offer a jeho poslední díl. Nerad to uznávám, ale tentokrát je opravdu lepší remake. A tím myslím Trestnou lavici, ne Fotbal za mřížemi, na ten se teprve chystám.