Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Vyznání Anny Elliotové (2007) (TV film) 

Docela pěkně zpracováno, každý režisér si ovšem přebere námět podle svého a tak se ve filmu drobné scény které jsou popsané v kize, neobjevují. Pobavil mne v sálu (v Bathu), ve kterém se prochází Anna a její přítelkyně, obrovský lustr. Když všude se svítilo svícemi a elekřina byla vynalezena o mnoho let později ;-)

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Velice vydařená legenda, výborný herecký výkon všech protagonistů a zajímavé téma. Obdivuji tento seriál už od dětství (ikdyž jsem námět některých dílů pochopila až později) a naprosto mi učaroval. Opravdu jednička mezi seriály, kterou určitě už nikdo nepřekoná.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Vzhledem k tomu, že jde o sitcom, je asi nejvydařeňejší který jsem viděla. Je pravda, že některé díly jsou slabší a člověk se tolik nepobaví, ale u jiných dílů je tomu naopak. Nemohu zapomenout na díl, ve kterém na Halloweena vyděsili Shaldona, tento mi utkvěl v paměti a dodnes mi přijde opravdu velmi vtipný ;-)

plakát

Bouřlivé výšiny (1992) 

Líbilo se mi, že film je naprosto přesná kopie knihy od Emily Brontëové. Jsem příznivcem Ralpha Fiennese, ale v roli Heathcliffa si představuji (dle knihy) urostlého muže s cikánskými rysy. Jinak mne film opravdu okouzlil.

plakát

Rozum a cit (1995) 

Velice vydařený snímek, ale nelíbilo se mi, že vynechali některé pasáže, které jsou v knize. Chyběla mi např. závěrečná návštěva a ospravedlnění pana Willoughbyho u Elinor. Moc se mi však líbil herecký výkon Hugh Granta.

plakát

Pýcha a předsudek (1995) (seriál) 

Moc se mi líbil výkon Kolina Firtha, do role Darcyho si nepředstavuji nikoho jiného. Opravdu skvěle zahrané ;-)