Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (34)

plakát

On je žena! (2005) (seriál) odpad!

No ne, to fakt není možný, že tohle vysílali jako regulerní seriál!! :-D To je tak strašný, až jsem fakt přemýšlela, že tomu dám lepší hodnocení. Protože jestli někdo dokáže vymyslet takovou všehochuť toho nejhoršího, tak si to fakt zaslouží metál! :-) Aneb když se máte učit na zkoušky, tak už se místo toho zvládnete koukat na cokoli! :-)

plakát

Sexuální rekonstrukce (2003) 

Hodně doporučuju NEČÍST, o čem ten film má být! Naštěstí jsem byla uchráněna vyzrazení pointy, takže jsem celý film žila v naprosté nevědomosti, o co tu jde. Proto mě konec opravdu zaskočil nepřipravenou, ale tím silněji na mě působil!

plakát

Navždy spolu (2012) 

A tak bylo to hezké, to jo, ale u filmů, kde se dá předvídat víc jak půlka děje zkrátka nejde dát víc bodů

plakát

Chata v horách (2012) 

5 za tu skvělou "Zoologickou zahradu" v podzemí a skvělý konec!

plakát

Cry-Baby (1990) 

Film sám o sobě je takovej podprůměr, ale už jenom kvůli mladému Johnny Deppovi a skvělým písničkám má cenu se na něj kouknout!

plakát

Tváře v davu (2011) 

Jako nápad dobrej, to uznávám, ale zpracování teda nic moc. Od začátku až po jedno z posledních "I love you" se mi to zdálo kapku přepísklý a drobátko nereálný (i na mysteriózní film). To, že hlavního záporáka tušíte od půlky filmu taky není zrovna dobrou vizitkou. Ale o to nejde. Konec (samozřejmě očekávatelný, vždyť kdo jen tak náhodou neotěhotní, že?) mě přesvědčil o tom, že si to ode mě lepší hodnocení nezaslouží. Znova už se na to nepodívám a nenechává to ve mě ani kapku zaujetí.

plakát

Cesta do fantazie (2001) 

Krásný příběh, který čistou dětskou láskou a přátelstvím může dojmout k slzám. A díky neuvěřitelné fantazii režiséra ožívají i ty nejzvláštnější postavy a potvůrky.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Super seriál plný neoposlouchaného humoru, skvělých scén a odkazů na mnoho filmů, navíc bez odpuzujícího sitcomového smíchu. "Cool. Cool, cool, cool!"