Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (564)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Láska, láska, samá láska. Tohle jsem potřebovala! Něžný pohledy, slzičky na krajíčku a nervíčky na pochodu z toho přešlapování slečny Zapomnětlivé. Víte, zjistila jsem, že miluju Rachel McSexy a nikdy to nezapomenu! Zítra balím kufárek a frrrr do Kanady (prý tam fakt bydlí. hustý, co?)! Joo, bejby...tohle se mnou udělá dobrej a slaďoučkej romanťák! PS: dokonalost by byla, kdyby ve finále propukla zombí-kalypsa...no, dneska jim tu absenci odpustím. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Život se skládá ze zlomových okamžiků... Co se ale stane, když si na ně nedokážete vzpomenout?" Paige a Leo jsou manželé a mají velmi šťastný život. Bohužel mají autonehodu a Paige si nejen nepamatuje, že Leo je její manžel, nepoznává ho, ale dokonce neví, co dělala posledních 5 let. Její charakter je naprosto jiný. Sympatická Rachel McAdams jako Paige působí v této romantické drama/komedii dobře a po boku manžela, který se jí nechce jen tak vzdát - je Channing Tatum ten pravý. Film podle skutečné události je skutečně dojemný a neuvěřitelný. Snaha Tatuma dát vše jak má být například začít prvním randem či ukazovat její život s ním jsou scény povedené. Někomu může připadat tento film příliš "sladký" nicméně jako romantický, smutný film s úsměvnými vtipy funguje velmi slušně. (70 procent) ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ako to už býva, zhodujem sa v komentári s užívateľom Botič; tiež sa cítim previnilo. Je to ženská, komerčná romanťárna, vo svete, v ktorom existuje Moment to Remember navyše úplne zbytočná. Na druhú stranu, Rachel McAdams je dobrá herečka, hrajú tam The Cure a človek im fandí. Keby som mal niečo vytknúť, tak hlavne načančanosť a archetypné, sitcomové vedľajšie postavy. Takpovediac zlí rodičia, model ex-boyfriend, naj kamaráti, z ktorých jedna je modelka, druhý jej frajer (charakterom nosiaci klobúk) a tretí debil v športovom, s rovnými vlasmi. Hrdinovia žijú v ateliérovom byte a obaja sú umelci (o ktorých umení sa ale nedozvieme nič). Sterilný film s Tatumom, ale má prekvapivo celkom efekt. Len si musím teraz asi pustiť nejaký horor, víš jak. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

v rámci žánru povedená záležitost, ačkoli prostředek filmu byl slabší - v podstatě to byla jen taková výplň mezi vydařeným začátkem a rovněž vcelku zdařilým koncem, díky kterému ve mně ve finále nakonec převládají pozitivní dojmy.. takže slabší čtverka a skvěle pasující tečka v podobě Pictures Of You na závěr :) ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Asi jen těžko byste hledali ohranější klišé zápletku, než je ztráta paměti v romantickém filmu. Ale to vůbec nevadí. Na to, jak si k sobě hlavní aktéři hledají cestu zpět, se pěkně kouká, a to i přes to, že to není podepřeno nijak oslnivým scénářem. Jako celek to funguje a Channing Tatum se Samem Neillem mají štěstí, že mají svou milovanou Paige nakonec zase u sebe. Film inspirovaný skutečným příběhem, který ukazuje, že člověk sice může úplně zapomenout ale "něco" v něm nejspíš zůstane navždy. Slabší 4* ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)
  • Natáčení probíhalo hlavně v Chicagu, v Torontu a také v místní nemocnici v Newmarketu. (Greg)

Reklama

Reklama