• Gemini

Jan Kraus občas svým zjevem a občas i hereckým projevem dodá trochu humoru do jinak trapného seriálu, který se zařadí do další z řady trapných českých pokusů o sitcom. Příklad opravdu nehodný následování, od titulní písně až po závěrečné titule.(25.5.2005)

• Tosim

Příběh se vleče, je nudný, nesdělný. 25 minut na díl by bylo tak akorát. Scénář - největší slabina. Docela by mě zajímalo, jak dlouho (respektive kolik řad ještě) si pan scénárista vystačí s již nejméně desetkrát vyčerpaným tématem zápletky "záměna Rybníka a Kabáta." Nešťastný zvrat v šestém dílu srazil moje hodnocení o hvězu. Hreci jsou všichni stejní (nemají, jak by vynikli) a Václav Vorlíček už má svá nejlepší léta taky za sebou. Oživením seriálu je Hana Wagnerová, ale pouze vizáží. Její role Eriky mi leze hodně na nervy svými přehnanými antagonistickými postoji.(29.3.2005)

• Djkoma

Já chci seriál Kraus je ON! Taková menší one man show v poddání Jana Krause by byla zábavnější než nuda v poddání 20 hereckých negramotů vedených Vorlíčkem. Který se stal režisérem, co si přivydělává v nesmyslech na svůj důchod :-)(3.9.2005)

• Pohrobek

Tyhlety sračky, jimiž nás bezostyšně krmí nejen komerční televize, zatím byly víceméně spíše nudné a ubohé, ale tento nevkusný brak je navíc neuvěřitelně trapný, nechutný, uhozený, zhovadilý, odporný a zavrženíhodný. A přitom co představitel, to slavné jmého českého filmu!(15.3.2005)

• AngelAngie

Chudák Ivana .. do čeho se to namočila.(29.5.2008)

• DaViD´82

On je žena! Vorlíček je za zenitem! Nova je kráva! A Chýlková s tím nic nedělá!(22.2.2005)

• Oskar

"To je nová móda. Dámy si oblékají saka a pánové zas sukně. Přišlo to ze Skotska." Patří k národnímu koloritu strhat vše, co vyrobí n@va, ale já se k tomuto trendu nepřipojím a pokusím se ignorovat všechny ty odpad!y kolem. Bláhové sny o "české Tootsii" se rychle rozplynuly, to je pravda. Humor Tootsie plynul z toho, že Dustin Hoffman jako Dorothy narážel na ženskou diskriminaci, sexuální vykořisťování a nečekanou důvěru jiné ženy, tedy na věci, které by ho jako muže nikdy nepotkaly. Sitcom "On je žena!" o podobná témata jen sem tam letmo škrtne, ale jinak je to úplně jiný druh komedie a podle toho bychom ho taky měli posuzovat. Je to spíš český příspěvek k vysoce stylizovaným britcomům á la "Haló haló!" nebo "Ať jedí koláče!" Tedy hodně (a záměrně) nadsazená komedie plná typizovaných postav (např. šupák, narcis, megera atd.) a situací, které jsou zábavné a zajímavé právě tím, že jsou úplně odtržené od všednodenních schémat. Druhá věc je, že scénář je značně nevyrovnaný: pohybuje se ve škále od laciné trapnosti po záblesky geniality a ve stejných intencích se potácejí také někteří herci. Z Martina Stropnického už komik nebude a Jiřina Bohdalová zvolna upadla do šarže bordelmamá. A zase naopak - Ivana Chýlková si užila ojedinělou příležitost zahrát si v žánru, který měla vždycky nejradši a vrchovatě se vyplatil i Vorlíčkův riskantní tah: obsadit Jana Krause do nečekané role dobromyslného blba. Zkrátka a dobře - kdyby si autor (Jan Eisner) odpustil hospodsky "lidové" narážky na mediální svět a naopak podpořil nedotažené zápletky se záměnami osob (v seriálu jich proběhne cca osm), mohlo být hodnocení mnohem vyšší. A kdyby vyzobal jen nejlepší nápady, nechal je uzrát a dal příběhu klasickou stavbu, mohla to být výjimečná FILMOVÁ crazy komedie. Ale kdyby jsou chyby. 40 %(19.4.2005)

• Boss321

Nevím co se muselo Václavu Vorlíčkovi stát, že zrežíroval jeden z nejhorších českých seriálů.(3.11.2007)

• Kulmon

Hranice trapnosti se opět posunuly ...(9.4.2009)

• igi B.

Tohle jsem vydržel pár minut jednoho dílu. Jednoho by z toho jeblo. Otřesný pohled na stav těch našich českých "umělců" dnes... Bez komentáře...(13.9.2005)

• Brouk

Mnoho povyku pro nic!!!! Tak bych asi charakterizoval reklamní kampaň kolem téhle "novácké seriálové sračky". Co jiného k téhle křeči asi dodat.(22.3.2005)

• Divočák

Nalepte Ivaně Chýlkové fousy a zase bude čím na pár neděl zabíjet vysílací čas. Na Nově se asi zase jednou hodně kouřila mArIhUaNa a vznikla tahle žumpa, za kterou by měl "postčestmírovský" pan Vorlíček chodit až do konce života kanálama! Za takovéhle paskvily by se měly lámat ruce hned při porodu - už kvůli prevenci.(8.1.2006)

• sud

Jedna hvězdička za Honzu Krause, jinak děs, běs a pohroma.(8.5.2005)

• StarsFan

Pitomost, na kterou si po půl roce už nikdo nevzpomene. Škoda jen toho Krause.(29.1.2006)

• Ded@M@tes

Nejhorší na tom je, že jsem viděl snad všechny epizody... Ale nejhorší je nápad, především a jeho stvárnění. Chýlková, Stropnický i Kraus atd. u mě díky tomuhle velkolepému dílu, klesly skoro až na samotné dno oblíbenossti. A od té doby nemusím tyhle herecké hvězdy. A doufám, že se podobné seriály nebudou natáčet. ...Hodnocení 5 %...(29.11.2009)

• Mahalik

Bohdalovou by měli za tuhle roli přilepit xichtem k zemi, abysme nemuseli poslouchat ty její stupidní řeči!(30.9.2006)

• ajuska

Tenhle pokus o vtipný seriál působí neuvěřitelně amatérsky a trapně.(21.1.2006)

• cheyene

Komediální seriál, poněkud jednoduchý, občas má své světlé chvilky, kdy se člověk pobavil. Zaujala mě postava Leo Rohana (M. Stropnický) a hned jedna z jeho prvních vět v seriálu: (moderátor zpráv, loučí se s diváky) Nechte si něco pěkného zdát...třeba o mě. :)(17.12.2007)

• Niktorius

Neskutečná sračka, která se panu Vorlíčkovi totálně vymknlua z rukou. Produkční prostředí TV Nova snějak zvláštně působí na talent a soudnost i těch (nej)lepších českých tvůrců (viz. Dušan Klein a Ulice). PS: Jediný herec, který zde stojí za zmínku je Jan Kraus, jemuž se daří upoutat i mizerně napsanou rolí, ostatním je to jaksi putna.(1.9.2007)

• Stegr

35% - Žádná sláva, ale na druhou stranu to nebyl ani naprostý ničitel mozků typu VKV...(27.9.2007)

<< předchozí 1 2 3 4 6 8 10