Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (17)

plakát

Příběh života (2014) (seriál) 

Neskutečně krásné záběry!!! Závěrečné deníky z natáčení mi vždycky sebraly dech. Člověk na tu krásu kouká a vůbec si nedokáže představit, kolik námahy (jak fyzické, tak psychické) a odhodlání bylo potřeba k tomu, aby takové skvosty vůbec natočili. Smekám.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Na tenhle seriál jsem se těšila už hodně dlouho. Miluju horory, a tak jsem se nemohla dočkat, jak bude AHS zpracován. Nezklamal. Zamilovala jsem si ho. Patří teď k mým nejoblíbenějším. Tématem první řady jsou duchové. Jak už tu někdo psal..pilotní díl je dosti zmatený, ale nenechte se jím odradit. Líbí se mi zpracování děje...ač vám ze začátku může připadat chaotický, pomalu se rozplétá a nezůstane nic opomenuto..vše je vysvětleno :) (PRVNÍ ŘADA - 100%) U druhé řady se též snaží všechno vysvětlit, ale přijde mi trošku přeplácaná - jeptišky, démoni, nacisti, psychopati, lesbičky, mimozemšťani.. na můj vkus je toho trochu moc najednou. Neříkám, že se mi druhá řada nelíbila, to ne. Série má výborný děj...filmy z prostředí blázince (Přelet nad kukaččím hnízdem, 12 opic, Svěrací kazajka...) se mi vždycky líbily, ale nezaujala mě tolik, jako řada první. (DRUHÁ ŘADA - 90%).

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Asi jsem měla moc velká očekávání. Na tenhle film se těším už od začátku roku, kdy jsem poprvé viděla trailer, který byl naprosto boží a vtipný. Dnes jsem Warm Bodies konečně viděla a.. ani komedie ani horor ani romantika... od všeho jen tak trošku a nic pořádně.. zklamalo mě to. Hodnocení: **

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Jediné, co jsem ještě před nedávnem věděla o Upířích denících bylo, že v nich hraje Ian Somerhalder. Říkala jsem si, že se jen snaží vytěžit z popularity Twilight a že to bude jen další průměrný teenagerovský seriál s ohraným dějem, a tak jsem se pořád nějak nemohla dokopat k tomu, abych se na ně podívala. Nakonec došlo na lámání chleba a pustila jsem si první díl. Nějak zvlášť mě nenadchl, ale ani neodradil a tak jsem koukla na další. Abych řekla pravdu, tak první řada mě vůbec nenadchla. Ponejvíc se tam seznamuje s postavami a s historií, ale jen po takových malých dávkách a né zrovna moc zajímavě. (PRVNÍ ŘADA - 60%). Zato druhá řada dostala úplně jiný náboj. Seriál se stal mnohem víc akčnějším, napínavějším..no prostě jsem ráda, že jsem u sledování vydržela, protože je díl od dílu lepší. (DRUHÁ ŘADA - 80%). O třetí řadě už ani nemluvím. Nedá se s první řadou vůbec srovnat. Je mnohem víc agresivnější, temnější, nepředvídatelná, prostě správné upíří drama :) (TŘETÍ ŘADA - 85%). No a čtvrtá řada? Moje Delena srdíčko jásá radostí :3 (ČTVRTÁ ŘADA - 90%).

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

"No a co to je, he?" - "Ještě nikdy jsem ji neviděl, nikdo ji neviděl, ale myslím, že je to bílá díra." - "Bílá díra?" - "Každá akce vyvolá protikladnou reakci. Černá díra likviduje vesmírnou hmotu a čas a bílá díra je vrací zpět." - "Takže, ta díra chrlí čas zpátky do vesmíru?" - "Přesně tak. Proto jsme na lodi svědky těchto zvláštních časových úkazů." - "No a co to je, he?" :D :D ...Červený trpaslík je prostě klasika. Buď ho milujete nebo nesnášíte :)

plakát

Antikrist (2009) odpad!

Brrrr...ještě teď je mi špatně...tohle už mi prosím nedělejte :( Jak tohle může mít 71%? Parádní komentář - viz uživatel verbal. Přesně to vystihl :D

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

Opravdový skvost :) Vtipné, milé, pohodové...vždycky mě tak příjemně naladí. "Měl bys plavat...měl bys plavat..plávat, plávat,plávat..." Adresu P. Sherman, 42 Wallaby Way, Sydney asi nikdy nezapomenu :D Navíc úžasný soundtrack :) Jeden z mých nejoblíbenějších animovaných filmů :) 5*

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Parádní seriál :) Sice trošku sprostší, ale to právě výborně dokresluje celkovou atmosféru :) Nejlepší hlášky má Nathan :D - "Copak ti najednou narostly koule?" - "Vždycky jsem měl koule, jen jsi je nikdy neviděl!" - "To je nejteplejší hláška všech dob." :D Koukněte a uvidíte :) Pro mě za 5 hvězdiček :)

plakát

Tajemství nesmrtelných (2002) 

Nádherná hudba, kouzelná příroda, téma nesmrtelnosti, éterická Alexis Bledel...vše už zde bylo řečeno. Konec se opravdu povedl :) "Nesmíš mít strach ze smrti. Boj se jen žití bez života. Nemusíš žít věčně. Musíš hlavně žít."