Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

My All-American (2015) 

Mám pocit, že nálepka "Podle skutečné události" je u každého druhého filmu, co vychází a ne vždy jde o tak slavné počiny a stejně tak se často použije jen část skutečného příběhu, ale pak se story nafoukne do nereálných věcí. Ze začátku jsem byl skeptický ohledně tohoto filmu. Vše začalo zprávou kamaráda, který mi napsal "Lukes, musíš to vidět.", ale kvůli pracovnímu vytížení jsem neměl prostor se k tomu dostat. Zhruba týden na to píše další kamarád "Viděl jsem to a skvělý. Lukes, máš rád americký fotbal a podle mě se Ti to bude líbit.", tak jsem si film sehnal, ale nezapnul. Ovšem nátlaku třetího kamaráda jsem už neodolal a zapnul. Ano, bylo zmíněno, že jsem fanoušek amerického fotbalu a myslel jsem, že hlavně o něm tento film bude. Ale ne. Tenhle film je o vášni, touze, lásce a odhodlání neobyčejného člověka! Bylo velmi těžké neprožívat veškeré chvíle emotivně s hlavní postavou nebo se vcítit do bolesti jeho rodičů, kteří se snaží zůstat silní. Pro mě jeden z nejlepších filmů, co v roce 2015 vyšly.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Eddie vykon na Oscara! Vynikajici popis jedne z nejbriliantnejsich mysli na svete!

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Vynikající podívaná! Klobou dolů před Matthewem a Jaredem. Obzvláště Jared je díky této roli pro mě suverénní kandidát na Oscara za vedlejší roli! Jasných 5 hvězd.

plakát

Válečný kůň (2011) 

Ano, je to velmi předvídatelné. Koukáte-li však s tím, že od toho nebudete čekat velká překvapení a abnormální pointy, tak si myslím, že se Vám snímek Válečný kůn může líbit. Dle mého názoru film s velmi dobrou kvalitou. Koník úžasný a prožíval jsem s ním každé trápení, či jakýkoli jeho hrdinský čin. Nechal jsem se strhnout právě těmi předvídatelnými emočními scénami a užil se tento vynikající snímek až do závěrečných titulků!

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Velike překvapeni! Povazuji sám sebe jako velkého příznivce komerčních filmu velkých amerických studii. Při placeni vstupného v místním kině jsem si myslel,ze půjdu na lehce romantickou komedii. Osobu Woodyho Allena znám, ale upřímně jsem moc jeho filmu nevidel. Nic méně je pro me tento film naprosto brilantni kousek! Herečky výkon Owena Wilsona,kterého znám jen z komedii, me naprosto dostal. Jeho výkon "udělal" film dle mého nazoru! Hodnoceni: 85%

plakát

Gran Torino (2008) 

Nejprve něco TROŠKU negativního. Začátek mi přišel zlehka utahanej, ale to co přišlo potom bylo úžasné. Neuvěřitelně mi imponuje hlas Clinta Eastwooda. Krásnej chraplák a typickej drsnej hlas, kterej zvedá kvalitu filmu. Výbornej filmovej kousek a vybroušený Clintův diamant!

plakát

Králova řeč (2010) 

Britové umí a hlavně mají v tvoření výhodu díky využití historie královské rodiny! Film, který zaslouží uznání a totální absoloturium!. Opominu režii, která si myslim, že nebyla stěžejním bodem filmu. Ale výkony, kterými se prezentovali Geoffrey Rush, Helena B. Carter a především Colin Firth, jsou úžasné. Obdivuhodné zahrání koktání udělalo z Colina Firtha žhavého aspiranta na Oscara. Finální proslov je jen vyšperkování výborných výkonů a úžasného filmu. Plný počet bezpochyb.

plakát

127 hodin (2010) 

Aron Ralston nám všem ukázal, že známá věta "Nikdy to nevzdávej" pro něj neni pouze obyčejná fráze, ale smysl jeho života. Dokázal neuvěřitelné a sám přiznal, že při sledování tohoto filmu brečel, jak to Danny Boyle dokázal realisticky podat. Film mě naprosto uchvátil. Spousta záběrů ruční kamerou v terénu mě velice potěšila a popravdě si myslím, že James Franco byl úžasný!.. Konec jsem jen sledoval s vnitřní radostí a slzami na krajíčku a užíval si zbytek výborného filmu! Děkuji pane Boyle a Jamesi Franco za úžasný zážitek.