Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 320)

plakát

Revoluce YouTube (2015) (TV film) 

Ne že by to přinášelo něco nového, ale rád jsem si poslechl nějáké zajímavosti o jedné z internetových stránek, kterou rád navštěvuji dennodenně. Dozvěděl jsem se pár zajímavých informací a skutečností. Pokud, ale chcete vědět něco více o tomto serveru zrovna bych tento dokument nedoporučil. ( 25.9.16/MAC )

plakát

Očista: Volební rok (2016) 

Napotřrtí mě to zkrátka už nebere. Po druhém dílu jsem čekal minimálně takovou hororovou a akční oddychovku, ale nedošlo ani k tomuto. Není to špatné, jenomže potenciál je už vyčerpaný. ( 24.9.16/PC ) ( 21.3.18/TV )

plakát

Sedm statečných (2016) 

První polovina byla až únavná. A to jsem se na tento film celkem těšil. Je štěstí že druhá polovina tohoto filmu si vedla o něco lépe. Akční část se povedla, jenomže kromě tohoto nemá moc co nabídnout. Příběh mě moc neoslnil a Denzel mi tentokrát moc nesedl. ( 24.9.16/Cinema City/Sčítání lidu:3 )

plakát

Miluju svůj mobil a počítač (2010) (TV film) 

Škoda že to nic nepřináší. A že toto téma má co nabídnout. Prakticky jen omýlání známých faktů. ( 21.9.16/MAC )

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Prví polovina seriálu je prakticky dokonalá. Nápad tohoto seriálu mě naprosto ohromil a byl jsem do něho polcen. Takřka s každou postavou jsem přišel k sympatiím a díl od dílu byl inteligentnější a napnutý, ale kolem poloviny seriálu začala kvalita upadat. Ne moc markantním tempem, ale oproti rozjetým kolejím se to prakticky zastavilo. Určitě k tomuto seriálu zase někdy přičuchnu a díky tomuto seriálu mě zaujalo anime. Doted jsem ho přehlížel. ( 20.9.16 až 24.9.16/MAC )

plakát

Kung-fu mela (2004) 

Moje hodnocení neukazuje že se mi to nelíbilo, ale jde spíše o nepochopení humoru. Celkové je to dobře natočené, některé scény mě rozesmály, ale nic co by stálo za zmínku. ( 19.9.16/MAC )

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Tento horor neukazuje žádné zázraky, ale jeho provedení je minimálně zajímavé a děj, který byl svým způsobem primitivní mě zaujal a v některých chvílích jsem byl napjatý z toho co příjde, jenomže bohůžel mě to něják nepolekalo, ale aspon to dokázalo něco vyvolat. ( 19.9.16/MAC )

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Tento seriál je něco co bych si chtěl pouštět před spaním, jenomže trochu přesahuje stopáž, kterou by podle mě tento seriál měl mít. Jo, je to milé, postavy se vyvíjejí, příběh totéž, ale říkám si jestli stojí za to sledovat dále a myslím si že ne. Jsou i lepší alternativy tohoto seráilu. Toto je spíš takový Útěk z vězení pro ženy, což není vůbec špatné, ale stopáž tohoto seriálu je podle mě přehnaná, kdyby byla stopáž jednoho dílu 30min, určitě bych sledoval dále. ( 1.9.16 až 28.9.16/1.série )

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Temný případ na to jde ze začátku pomalu a zlehka a v jednu chvíli se to zase snaží dohnat, což je pro mě značné mínus tohoto seriálu a dost mě to při prvních dílech takřka uspávalo, ale ve své druhé časti naopak je napjatý, plný různých zvratu a vývoje postav. Stojí za shlédnutí i sve svými vadami a i klady a rozhodně to nejí jen ledajaká kriminálka, ale v plno věcech mi nesedla. ( 14.9.16 až 16.9.16/1.série )

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Nevím jestli je toto kompletně založeno na skutečných událostech, ale na můj vkus je to velmi věrohodně zpracované. Herci působí věrohodně a sledovat příběh Pabla Escobara je pozoruhodné už z principu. Některé díly jsou dobré, některé zase nic moc. Na další série se podívám, ale dle mého názoru si myslím že by se jeho příběh mohl vlézt do jedné série. ( 4.9.16 až 14.9.16/1.série )