Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (17)

plakát

Uteč (2017) 

Dejte tam cernocha a rasistickou tematiku a lidi na to budou koukat. Podprumernej film, kterej se snazi svest na vlne "anti-rasismu". WTF

plakát

Sicko (2007) 

Hodně manipulativní pohled, nicméně ukazuje na neduhy liberalizovaného zdravotnictví.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Výborný film. Herecké výkony hlavních představitelů na jedničku, dobrý scénář i režie. Ukazuje bez příkras hrůzy války na obou stranách. Krátce po shlédnut bych dal i pět, ale vzhledem k postsynchronům dám jen 4, to předabování německých herců celé dílo vážně sráží.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Velice dobře natočené i slušně zahrané. Na druhou stranu mi zde vadili i na scifi nelogické momenty. Celkově tak lepší 3*

plakát

Uvolněte se, prosím (2004) (pořad) 

Velký souhlas s Mattym. Slušné převedení zahraničního modelu na Českou televizi. V osobě moderátora je určitá kvalita, nicméně někdy je víc agresivní než vtipný, jindy také poměrně politicky angažovaný, občas nudný. Hodně také záleží na hostovi. Těžko hodnotit celkově, když je každý díl jiný... Takový průměr, celkově to víc než na tři hvězdičky není.

plakát

Interview (2007) 

Hodně nereálná a nudná konverzačka. Herecké výkony by ještě šly, ale zasazené byl do špatného scénáře a to včetně "zajímavého" konce.

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Tenhle film opravdu stojí za to. Jestli máte rádi romantiku, jasná volba. Pokud ne, stejně se na to koukněte :-) Upozornění: filmy vyvolává silné emoce!

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Pokud hodnotim, prvni serii a zvlast prvni pulku, tak jendoznacne 5 hvezd. Na zbytku prvni serie je uz trosku patrny natahovani. A dalsi serie jsou uz samozrejme slabsi. Celkove by to hodnoceni tedy melo byt nizsi, nicmene ja mam v hlave hlavne prvni serii. Michael Scofield, T-Bag, John Abruzzi i dalsi opravdu stoji za to.

plakát

Klub sráčů (2000) 

Koukam, tenhle fim se bud hodne libi nebo ho hazite do odpadu. Ja jsem rozhodne v prvni skupine. Proste prcicky hadr, tady se fakt smeju. Tak trapny, az je to dobry :-) A navic dobrej soundtrack.