Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Smok 

všechny recenze uživatele

Normálne mi tieto blbečkovské komédie nezvyknú vadiť, ale toto bol fakt hnus. Strach & hruza čo i len kútikom oka zavadiť na obrazovku, keď sa na nej objavij jeden z dvojice lúzrov, ďalším utrpením pre mňa bolo počúvať ich nasilu zmutované násťročné hlasy. Blééé. Najväčším šokom však pre mňa bolo, keď som až na csfd zistil, že to druhé indivídum z dvojice bola zrejme žena. Tak to fakt sorry... ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

vedel som, že ten film bude sračka (hrozné recenzie, snáď vo všetkých periodikách), ale že až taká? klub sráčov je prvá komédia u ktorej sa mi bolo zle od žalúdka (vytláčanie "jebákov" - znie to drsne, ale ešte hnusnejšie to vyzerá), je to prvá komédia u ktorej mi boli hlavní hrdinovia od začiatku do konca absolútne nesympatický (už ste videli aby puberťákov hrali 30 ročný chlap a žena?), je to komédia u ktorej som sa skoro vôbec nezasmial (ale počas celého filmu som sa cítil trapne, asi preto že som sa na to pozeral). potrebujete ešte viac varovaní? ()

Reklama

sarume 

všechny recenze uživatele

Taky jsem na druhe straně toho pomyslného břehu:) Zjistila jsem si. že představitelé jsou již ve věku, kdy by mohli mít doma nějakého takového puberťáka a tak třeba zatoužili zcela zparodovat jejich životní styl . a to se jim opravdu povedlo:) Takže si myslím, že je to jen o nepochopení toho co chhtěli tvůrci říct. Mě asi hodně oslovila scéna s rudnutím:) To jsem málem umřela smíchy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Při psaní Klubu sráčů museli být scenáristé hodně sjetí a zoufalí, protože tohle by příčetný člověk jen tak nevymyslel. Duo verbálně nevyspělých vymaštěnců se snaží prorazit "hitem", ve kterém zní opakovaně "Já bych šukal, až bych pukal, kozy, kozy ... ", přičemž je to pravidelně proložené fekálním humorem na entou (plovoucí hovno forever). Třešničkou na dortu byl pošahaný DJ Bulva. Jedna hvězda za postavy rodičů - a možná i za odvahu takový "skvost" vypustit ven! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si mě získal hned již během prvních minut. Už jen ta představa, že dva nablblé náctileté kluky hrají třicátníci z nichž jedna je žena.... Jedna z nejlepších komedií, co jsem viděl, spousta skvělých scén, z nichž cituji dodnes a často, naprosto úžasný Rhys Ifans a hromada vymazlených postav (rodiče zrzavého chlupa vládnou, hlavně jedno matka co je opravdu pěkně ostrá svině). A výčet kvalit korunuje opravdu skvělá hudba. Ano, i outsideři mají své problémy, proč jim nevěnovat jeden úžasný film. Máte-li rádi demencí načáchlý stupidní humor, nemůžete si vybrat lepší film. Pokud to, že mám tento film opravdu velice rád (a je mi přes třicet) znamená, že jsem slaboduchý dement bez smyslu pro humor, budu na to jen a jen hrdý :-). ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • V úvodu filmu, kdy vejde Kevinova matka (Louisa Rix) do pokoje, zahodí Kevin (Harry Enfield) knížku, přičemž je možné zpozorovat, že zůstane opřena vedle postele. O několik záběrů později tam však není. (Armin82)

Reklama

Reklama