Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (25)

plakát

Yves Saint Laurent (2014) 

Takový ten pocit, kdy si překvapeně říkáte na konci filmu A to je jako všechno..?! Neurazí, nenadchne...že je YSL génius se ve filmu řekne x krát, ale já to z ničeho ani jednou nepoznal. Módě nerozumím, ale stejně mám pocit, že z tý jeho geniality mohli vytěžit víc...

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

Nápad dobrý, škoda, že dokument ve výsledku nic neřekne. Ani nic nového neodhaluje, jak jsem si sliboval z trailerů. Protože veškeré highlights právě v traileru byly a já čekal, že se v dokumentu dozvím něco, co nebylo obecně známo. Navíc je sám režisér za kamerou zaujatý. Jasně, taky považuju Novotnýho postoj za odsouzeníhodný, ale tento obrázek by si mohl divák vyvodit sám, ne že mu to bude pan Klusák podsouvat, to pak trochu ztrácí kouzlo dokumentu...

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Jestli se někdy podívat na nenáročnou oddychovou komedii, pak na tuto. Není to žánr oplývající oskarovými trháky, ale v jeho rámci je Last Vegas silným nadprůměrem a já se celkem dobře bavil. Normálně by to asi bylo za 3*, ale s obsazením přidávám čtvrtou, pánové vyčerpali z tématu maximum.

plakát

jOBS (2013) 

Pěkná sr...a, Social Network zhoršený o 2 třídy. Předvídatelný dialogy, Ashon Kutcher kupodivu slušnej výkon, jenže i tak se bohužel na roli nehodil. A největší zklamání je to, zůstal nevyužitej obrovskej potenciál hodně zajímavýho příběhu. Mysleli si, že se to prodá samo, což se asi i stalo, ale mohlo to být o dost lepší.

plakát

Hon (2012) 

Jeden z nejsilnějších filmových zážitků za poslední roky. A také příjemný oddych od klasického hollywoodu. Tím myslím, že občas je fajn, když je ve filmu ticho (nemyslím to klasické před výbuchem či bafnutím) a neline se dramatická hudba při depresivních scénách či sladce romantická při pohledu na nádhernou přírodu Dánska. Příběh výborně postupně vygradovaný s nečekaným koncem, prostě paráda.

plakát

Auta 2 (2011) 

Už ne taková pecka jako jednička, ale stále na 3 hvězdy stačí a tu čtvrtou musím jednoznačně přidat za dabing, kterej je naopak ještě víc povedenej než ve zmíněném prvním dílu!

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Nečekal sem mnoho, ale říkal jsem si, že téma je jedno z mých oblíbených, navíc by to měl jistit Sean Penn, tak by to mohla být příjemná oddychovka. Bohužel právě Sean Penn je zoufale špatnej, tohle mu prostě nesedlo. Z oblíbeného tématu zbyly trosky, ani Steve Jablonsky to nezachránil. Příběh sám o sobě vlastně ničím výjimečný a když přidám časté laciné efekty, zbydou mi už jen ty 2* za hezký kostýmy a hlavního hrdinu Joshe Brolina, kterej si odehrál svoje.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Triky nejvyšší úrovně, moc dobří herci, přidané i pasáže ze Silmarilionu vysvětlucící okolnosti a pocit, že je Středozem zase zpátky a já se mohu těšit na další díly. IMAX 3D formát vynikající, zpočátku je nutné si zvyknout, ale potom už si jen užíváte tu dokonalou propracovanost a velmi vysoké rozlišení. A nutno dodat, že ani hudba opět nezklamala.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Vynikající (až inspirující!) podívaná. Skvělá hudba, výprava a spousta nádherných a dojemných scén a přeci ne prvoplánově dojemných. Navíc povedený tah s méně známími herci, kteří všichni hrají neamerickým stylem a působí nenuceně. Zkrátka 5* jak vyšitých, ani o půl méně.