Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Česko hledá prezidenta (2018) (pořad) odpad!

Hodnocení 9% k dnešnímu dni mi přijde přehnaně vysoké, vzhledem k tomu co jsem viděl. Karel Voříšek a TV Prima nám ukázali jen to, jak posadit dva kandidáty vedle sebe a nechat je se navzájem osočovat. Přiznám se, že nevím, jestli Zemanova skupina v publiku byla schválně takto urážlivá, nebo to bylo pouze neschopností moderátora udržet pořádek. V obou případech byl ovšem kladl vinu TV Prima. Viděli jsme zde pouze "show" a ne politickou debatu. Jediné fakta, která Voříšek uváděl, byla počet diváků, opět nevím, jestli to byl záměr, ale z mého pohledu se zdá, že se nám ukázal jako neschopný moderátor.

plakát

Deadpool (2016) 

Když jsem šel do kina, myslel jsem, že jsem připravený na všechno co přijde. Omyl, tohle mě dostalo. Humor od začátku do konce. Netroufám si tvrdit, že tento styl humoru bude sedět každému, přesto pro mě jedinečný zážitek. Na film jsem šel do kina už dvakrát a ani tak jsem si nedokázal zapamatovat ani polovinu vtípků a průpovídek. Film je násilný, humor nevhodný a děj strohý, ale dohromady to prostě funguje.

plakát

Derren Brown - Seance (2004) (pořad) 

Tuším, že již při mém prvním setkání s pořady Derrena Browna jsem byl jeho schopnostmi nadšen. Člověk s tak rychlým úsudkem a schopnostmi manipulace s lidskou myslí je pořádné sousto. Co se tohoto dokumentárního pořadu týče, měl bych možná zmínit, že sledovat ho sám v noci nebylo zrovna šťastné rozhodnutí. Tento snímek člověka dokáže uvést do stavu naprosté zmatenosti, souvislosti docházejí se zpožděním a právě proto, je svým způsobem tak děsivý. Seance, vyvolávání duchů, je prastarý rituál, který se provádí od nepaměti, avšak Derren jej dokáže svým skeptickým způsobem dovést k dokonalosti.

plakát

Metal & metalisté (2005) 

Metal: A Headbanger's Journey je dokumentární film o vývoji a momentálním pojetí metalové hudby z antropologického hlediska se zaměřením na fanoušky. Výborně zpracované, rozhovory s hvězdnými muzikanty a legendárními kapelami, to jsou slova, která jsou pro tento dokumentární film typické. Nemyslím si, že člověk, který o metalovou hudbu nejeví zájem, musí tento dokument ihned zapudit, právě naopak. Co takhle se dozvědět něco nového o historii tohoto hudebného stylu a zároveň poznat kulturu která je s metalem spjatá?

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Pokud chci hodnotit seriál Hra o trůny, tak první co musím udělat je srovnat jej s knižní předlohou, sérií Píseň ledu a ohně. První sezóna seriálu se striktně držela knihy a to co se příběhu týče, ale také co se týče postav. Pro mě, jako vášnivého čtenáře celé knižní série, to byl neskutečný zážitek. Knihy jsou výborné a první sezóna seriálu je řekl bych přinejmenším na stejné úrovni. Druhá sezóna seriálu je také výborná, avšak já, jako čtenář, si dovolím srovnat s knižní předlohou. Příběh je lehce poupraven a přibyly i nové postavy. Možná bylo záměrem tvůrců překvapit čtenáře knižní předlohy úpravou děje, aby čtenáři předlohy byli stejně udiveni a překvapeni jako diváci, kteří knihy nečetli.