Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (52)

plakát

Sociální dilema (2020) 

Určitě bych doporučil všem, kteří nemají představu, jak personalizované reklamy a zprávy fungují a pro lidi, kteří jsou nevědomky zavření ve vlastní bublině. I pro ostatní stále kvalitní a poměrně ucelený pohled na věc.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Skoro tříhodinová nuda o ničem a bez pointy. Dialogy mě začly po hodině iritovat, až sem si přál ať jsou ty postavy aspoň chvíli zticha a ani obstojný konec mně už dojem z filmu nespravil.

plakát

Dead of Summer (2016) (seriál) 

Jediná kvalita seriálu je závěrečné rozuzlení. Jinak jsou zde pouze nesympatičtí a špatní herci, nudné vedlejší příběhy postav, příšerné dialogy a spousta absurdních situací. Půlka dílů je naprosto zbytečná a fungovalo by to lépe jako film.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) odpad!

Asi nejhorší filmový námět, který sem viděl. Film se bere moc vážně, není to vtipné, chemie nefunguje a nedalo se to brát ani s nadhledem. Kdyby to bylo více sebeparodizující mohla to být aspoň sranda, takhle se z toho stal nestravitelný kousek.

plakát

Resident Evil (2002) 

Perfektní tempo od začátku do konce, sympatické obsazení, skvělá hudba, hafo zombíků a na závěr licker. Viděl jsem to mockrát a pro Resident Evil mám slabost.

plakát

Phantasm (1979) 

Nezávislé béčko, které se díky originálním a odvážným nápadům zapsalo mezi hororové klasiky a tu čtvrtou hvězdu si zaslouží. Jelikož se jedná o surealistické dílo, chybí tu logika a film se soustředí spíše na atmosféru. Kromě originality se dá pochválit ještě hudba jinak se jedná o slabší horor s pomalejším tempem.

plakát

Uteč (2017) odpad!

Černošská verze Stepfordských paniček. Zezačátku nuda a na tu neuvěřitelně dementní druhou půlku se nedalo dívat.

plakát

Zbav nás od zlého (2009) 

Zdlouhavá první hodina je nekonečná, protože divákovi je po dvaceti minutách jasné, kam děj spěje. Když se začne konečně něco dít, působí to příliš přehnaně a nerealisticky. Čekal jsem nĕco inteligentnĕjšího a údernějšího.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) odpad!

Musím uznat, že některé scény s královnou mě trochu bavily. Jako celek je to ale takové hovno, že nemůžu hodnotit jinak.

plakát

Quantico (2015) (seriál) 

První série je velice naivní, přeplácaná a postavy a vztahy mezi nimi nic moc. Ani závěrečné rozuzlení tomu moc nepomohlo. Jako oddychovka to docela zabaví. 3/5 Druhá řada vypadala zezačátku trochu slibněji, ale stal se z toho ještě horší mišmaš. 3/5