Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Happy Feet

Happy Feet (2006)

Komediální animované dobrodružství se odehrává na ledové a zasněžené Antarktidě. Ve zdejší Zemi tučňáků musí každý tučňák umět krásně zpívat, aby skrz píseň nalezl duši svého nejbližšího. Jednou se ale narodí mladému páru Memphisu a Normě Jean mládě Mumble, který je nejhorší zpěvák na celé Antarktidě. Ačkoliv zpívat neumí, je nejlepším stepařem na světě... Pod taktovkou George Millera (ČARODĚJKY Z EASTWICKU, LÉK PRO LORENZA aj.) se sešli Robin Williams, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Elijah Wood a jiní herci, aby propůjčili své hlasy postavičkám jednoho z posledních animovaných filmů uvedených v tomto roce.

Live Earth

Live Earth (2007) (koncert)

Live Earth, to je osm megakoncertů v přímém přenosu ze všech obydlených kontinentů. Více než sto umělců vystoupí ve světových metropolích Tokio, Šanghaj, Sydney, Johannesburg, New York, Hamburg, Rio de Janeiro a samozřejmě také v Londýně, kde koncert ve Wembley bude největší z celé série. Jejich poselství je jednoduché - zamezit katastrofické změně klimatu Země. Organizátoři tohoto velkého projektu se inspirovali předchozími megakoncerty Live Aid (1985) a Live 8 (2005), které pořádal slavný hudebník Bob Geldof a ve světě měly obrovský úspěch. Mnohahodinovou show plnou umělců světového formátu a krátkých dokumentů o životním prostředí bude sledovat přes dvě miliardy lidí po celém světě a všech osmi živých vystoupení se zúčastní přes milion diváků.

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007)

Snímek Andrewa Dominika (DRSŇÁK CHOPPER) se ponořuje do soukromého života Jesseho Jamese (BRAD PITT), jednoho z nejproslulejších desperátů v Americe. Nepředvídatelný a charismatický Jesse právě plánuje další velkou loupež, ale zároveň musí vést válku proti svým nepřátelům, kteří si od jeho dopadení slibují nejen hromadu peněz, ale také věčnou slávu. Největším nebezpečím nejsou jeho nepřátelé, nýbrž ti, kterým Jesse nejvíce důvěřuje...

Reklama