Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

Naprosto příjemné překvapení. Očekával jsem opravdu málo a můžu je tleskat co pro mě Richard Kelly připravil :)

Obvyklí podezřelí

Obvyklí podezřelí (1995)

Naprosto špičková záležitost. Film, který provázelo malé očekávání, boduje naprosto geniálním scénářem a skvělými hereckými výkony. Kevin Spacey ve vrcholné formě. Závěr filmu vyrazí dech.

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Právem tento film trůní na prvním místě žebříčku čsfd. Naprostá emocionální extáze. Po shlédnutí filmu jsem asi hodinu seděl s otevřenou pusou dojat tímto nádherným dílem.

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Tímto snímkem se Eastwood zařadil do TOP 10 - REŽISÉR:) Gran Torino hravě překonává i skvělé Million Dollar Baby. Jedním slovem nádhera.

Sedm

Sedm (1995)

Nejlepší Fincherův film. A možná i nejlepší thriller historie! Ta atmosféra, herecké obsazení a scénář je prostě dokonalost. 100%

Smrtonosná past

Smrtonosná past (1988)

Přelomový a brilantní thriller. Naprostá špička svého žánru. Skvělý Bruce Willis v roli normálního poldy a proti němu neméně skvělý Alan Rickman v roli psychopatického padoucha. 100%

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

A pak že Scorsese po roce 2000 netočí dobré filmy. Prokletý ostrov mě ihned vtáhl do děje, který naustále graduje. Následné vyvrcholení příběhu mi vyrazilo dech. Bravo!

Zkažená mládež

Zkažená mládež (2007)

Hodně syrový film... Na konci jsem se cítil stejně jako po shlédnutí Requiem for a Dream. Po zbytek dne jsem měl totální depku:) Fim poukazuje na problematiku šikany, bohužel téma stále aktuálního.

Věc

Věc (1982)

Tak toto je můj TOP horror. Atmosféra je parádní a navíc jsem se konečně u hororu bál(dnes je to jen samá lekačka a řežničina). A navíc Ennio Morricone? Co víc si přát.