Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Nuda nudoucí....celý snímek čekám kdy se začne něco dít, ale to nepřišlo. Plno básnických dialogů, chození kolem horké kaše a to vše s nulovým dějem. Přesto dávám jednu hvězdu, za kostýmy a vykreslení doby, nic jiného zde ani k hodnocení snad není.

plakát

Je to i můj život (2009) 

Přehnané a nucené tlačení na city diváka u mě nějak nefungovalo a nechalo mě zcela chladným.

plakát

Mulholland Drive (2001) 

Napínavý kousek Davida Linche, který jak je známo Vám nedovolí film shlédnout aniž by jste si na konci říkali o co vlastně šlo. Nicméně nemohu upřít filmu jeho atmosféru a neotřelost. Vynikající výkon zde podává Naomi Watts bez které by film byl o mnoho ošizen. Bohužel nejsem asi obdařen takovým intelektem, abych snímek pochopil a zcela si ho vychutnal. Možná to bylo záměrem, ale ten se u mě minul účinkem.

plakát

Osudová přitažlivost (1987) 

Snímek kde zahrála vynikající roli Glenn Close. Slušný film ze kterého se dalo dostat určitě víc. Trochu my chyběl dynamičtější spád a napínavější atmosféra, ale tento nedostatek zastoupil až moc přehnaný konec, kde i po tom co Michael Douglas vlastníma rukama utopí svou víkendovou osudově přitažlivou milenku, která po chvíli jakoby vstane z mrtvých a mstí se dál (i když ne na dlouho ;-) )... Tento film vyzývá k zamyšlení nad tím kdo je vlastně ten špatný. Je to nevěrný manžel nebo zklamaná milenka???

plakát

Blade Runner (1982) 

Neberu tomuto snímku, že se stal klasickým dílem žánru sci-fi, ale bohužel na mě jako diváka ničím nezapůsobil. Příběh měl nejspíš původní myšlenku vcelku silnou, ale jeho zpracování děs a hrůza. Nudil jsem se téměř po celou dobu a místy mi film přišel velmi zmatečný a nedomyšlený.... Herecké výkony byly také hodně nevýrazné.

plakát

V moci ďábla (2005) 

Horory obecně nepatří k mým oblíbeným žánrům, ale tento kousek si 5 * zaslouží. Je to jeden z mála hororů u kterých jsem si neříkal jaká je to blbost, nesmál jsem se absurditě dialogů a scén, které jsou už jakoby nedílnou součástí hororové tvorby. Lehké mrazení mě provázelo téměř v každé scéně kdy se na obrazovce vyskytly jevy poukazující na existenci nadpřirozena a tak to má být. Navíc byl film inspirován skutečnou události což mu také přidalo na opravdovosti. ;)