Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (27)

plakát

Sniper (2009) 

Přečetl jsem si ty nejhorší recenze na tento dokument a musím povětšinou souhlasit. Nicméně jsem se na celý film podíval před čtením a byl jsem zvědav jakého nabydu dojmu. Opravdu jsou některé věci otravné, jak musí x krát zdůrazňovat některé fakty, animace letící kulky x krát po sobě taky nepřidává.. Ale celkový dojem filmu shrnu u sebe asi takto: V 90% případů většinu filmů prostě po drobných kusech přeskakuji, buď mě nebaví a chci rychle vědět o čem to vlastně je abych neztrácel čas, nebo na to nemám nervy (jsem posera, hlavně u thrillerů a hororů) a nebo prostě nemám dostatek trpělivosti zírat na něco hodinu či dvě.. Ale jsem bez jediného přeskočení zhltnul celý film a ty americké legendy s autentickými záběry prostě žeru. Za mě mooooc velký palec nahoru. Skvělý zážitek :)

plakát

Sám život (2018) 

musím uznat, že to něco do sebe má. Emotivní film plný zvratů dle mého názoru :)

plakát

Šestý smysl (1999) 

Hrozně uplakaný film s nulovou zápletkou. Nuda od začátku do konce

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Zdlouhavý začátek, navození vážnosti scény a následné citové nevyrovnanosti hlavní hrdinky která se jednou hrdě chopí práce a pak hroutí, to prostě nemohli působit dobře. Ale závěr vcelku dotáhnul mizerný začátek.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Angelina - standardně perfektní výkon :) Děj se otočí ve prospěch domnělého zla, resp. ze zla se ve finále stane dobro a naopak. Hezká podívaná.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Perfektně zahráno, zajímavý příběh i podání. Ale zároveň ten konec a průběh filmu mě tak rozhodil, že když se pokusím spojit objektivní a subjektivní dojem tak mi nevyhovuje hodnocení 1-5 ale dal bych nejradši jak 5 tak i jedna. Nedokážu popsat co ve mě tento film vyvolal. Očekávání, radost i zklamání.

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Nuda od začátku do konce, samé klišé, trapně ohrané scénky a nic co by mě nějak pobavilo, rozesmutnělo, nebo prostě cokoliv. Stojí za starou bačkoru :-/

plakát

Paranormal Activity 2 (2010) 

Věřte nevěřte mi přijde důvěryhodnější než tohle... Vážně jen strašidelná dětská pohádka.

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

Prakticky od začátku do konce nuda, co si budeme povídat :/