Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Osvícení

Osvícení (1980)

Další bezchybný "Klasický horror" který byl zfilmován podle knihy Stephena Kinga the Shining. Po herecké stránce nemá chybu Jack Nicholson podává nevídaný herecký výkon můžu jen doporučit ! Akorát děj mě trochu zklamal po přečtení knihy sem očekával trochu víc.Ale pořád musím říct že odvedl Kubrick velkolepou práci z filmovat Kingovu knihu nění jen tak.O tom může vyprávět Tommy Lee Wallace který z Kingova díla "To" vytvořil cosi nepoužitelného a hrozného :D , takže když to tak srovnávám tak se to Stanlymu povedlo na plné čáře. Tento masterpiece mohu jen doporučovat!

Počátek

Počátek (2010)

Člověku se skoro nechce uvěřit že je ještě možné natočit tak genialní film, kterej by se dostal v žebříčku tak daleko. Herecké obsazení nemá chybu , DiCaprio jako vždy podal mimořádnej hereckej výkon. Děj je uplně nejvíc originální a chytlavý už sem to viděl 3x a pořád sem z toho na větvi mohu jen doporučit!

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Oscar 7 nominací , Herecké obsazení nemá chybu Morgan Freeman umí vždy působit tak skvělým dojmem a děj se nemůže s níčim srovnávat . Jedno co napíšu tady slova nic neřeknou to se prostě musí vidět! Doporočujii Příběh napsaný Stephenem Kingem ale zde je vyjimečna situace kdy film na mě zapůsobil víc než kniha! Škoda že na ČSFD jde dát maximalně pouze 5 hvězd!

Kill Bill

Kill Bill (2003)

Další typický " Biják" Quentina Tarantina. Film mě nadchnul z vícero stránek originální děj, herecké obsazení ale hlavně hudba! ta byla vždy tak dobře načasovaná že vždycky vystihla situaci. Táážke pokuď máte chuť na něco akčního rychlího a krvavýho tak se odreagujte u nenaročného ačknˇáku!