Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Počátek

Počátek (2010)

Inception je film, který vás donutí přemýšlet....je plný originálních myšlenek, efektů, které vtáhnou do děje. Nádherně natočený film s excelentím obsazením, uhraničivou hudbou Zimmera a nejkrásnější "Time" vás naprosto dostane...Je to film, na který se budu vždy ráda a s potěšením koukat pořád dokola..prostě dokonalost sama...

Jíst, meditovat, milovat

Jíst, meditovat, milovat (2010)

Film, který mě krásně hřál u srdíčka....2hodiny filmu jsem strávila s úsměvem na tváři...poznávání krásy světa plné úžasných lidí, přátel. Julia Roberts je hrozně sympatická herečka s krásným úsměvem na tváři a s Javierem zahráli nádhernou zamilovanou dvojici, naprosto se k sobě hodili. Film byl pro mne hrozně moc příjemný a uklidňující. Určitě se na něj ještě ráda a s radostí jednou podívám.

Warrior

Warrior (2011)

Jsem tak nadšená...! Úžasná atmosféra, hudba, která se naprosto hodila do děje, výborní herci. Drsnost, akce, ale zárověň to byl i dojáček, při kterém nejedna slzička ukápla :)...

TRON: Legacy 3D

TRON: Legacy 3D (2010)

Tron mě absolutně pohltil..skvělé efekty, po grafické strance skvost pro oči a monstrozně výborný soundtrack :)

Avengers

Avengers (2012)

Ještě se vzpamatovávám....úžasný nezapomenutelný film...prozatím nejlepší film letošního roku...uvidíme po Batmanovi ;)...líbilo se mi jak každý hrdina tu měl svůj prostor a nikdo z nich nebyl "křoví". Byla jsem ohromenà hlaškováním Ironmana, vůdčí osobností kapitána, neporazitelností Hulka, atd...akčnost nechyběla ani maličko...no prostě naprostá PECKA...Mávnu rukou i nad "žádnou" hudbou i nad dabingem...ale těším se na brzké shlédnutí v originálním znění :).

Dobrý ročník

Dobrý ročník (2006)

Pro mě tenhle film bude nezapomenutelný..takhle krásně jsem se při filmu dlouho necítila...ještě teď se rozplývám při vzpomínce na ten film... ano..já jako beznadějná romantička takové filmy prožívám, jako bych tam já sama byla :-) Nádherné, okouzlující prostředí Francie-Provence, vůně levandule, sympatický Russell a krásná Marion..Příběh byl víc než zajímavý...ráda se na něj podívám ještě jednou..a doufám, že před plánovanou cestou do Provence:-)