Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (15 903)

plakát

Anatole (1961) 

Anatole Myšák Anatole, profesí zloděj, se vydává do lahůdkářství krást sýry a dozvídá se od rozhořčeného obchodníka, že myši jsou pro člověka jen ostudou. Je zdrcen a přemýšlí jak lidem prospět a ne si od nich jen brát.

plakát

The Beatles: Love Me Do (1982) (hudební videoklip) 

„Love Me Do“ nahráli Beatles se třemi bubeníky v EMI Studios na 3 Abbey Road v Londýně: První nahrávání Beatles, 6. června 1962, s Pete Bestem na bicí.  Tato verze je dostupná na Anthology 1 . Druhé nahrávání, 4. září 1962. V srpnu byl Best nahrazen Ringem Starrem . Producent George Martin neschvaloval Bestovo bubnování pro studiovou práci. V té době bylo standardem mít specializovaného studiového bubeníka, který znal způsoby studiové práce. Rozhodnutí vyhodit Besta nebylo Martinovo. Beatles se Starrem nahráli verzi v EMI Studios. Nahráli "Love Me Do" v 15 záběrech. Tato verze se Starrem je k dispozici na Past Masters , stejně jako na rozšířeném vydání kompilačního alba 1962–1966 z roku 2023 a na odvrácené straně singlu „ Nyní a potom “. Třetí nahrávání, 11. září 1962. O týden později se Beatles vrátili do stejného studia a natočili nahrávku „Love Me Do“ s bubeníkem Andy Whitem na bubnech. Starr byl odkázán na hraní na tamburínu. Na nahrávce ze 4. září není přítomna tamburína; toto je nejjednodušší způsob, jak rozlišit mezi nahrávkami Starr a White. Verze Andy White je dostupná na Please Please Me .

plakát

Věční hrdinové: Indiana Jones a Harrison Ford (2023) 

Dokument zkoumá neutuchající přitažlivost herce Harrisona Forda a jeho začátky, včetně  vstupu do zábavního průmyslu, ale také jeho obsazení do série "Indiana Jones" a vlivu a inspirace, které filmy vyvolaly.