Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

I když jsem slyšela kladné hodnocení a doporučení mnoha známých, bylo to i tak překvapení. Lady Gaga mě nesmírně překvapila. Půjdu do kina ještě jednou, nedá mi to :) a ta narážka na nos! Skvělý

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Ta paruka! Princezna je šlápnutím vedle, tmavý obočí mě bije celou dobu do očí a je mi silně nesympatická. Je to uječený, hrubý (tím nemyslím vulgární, ale prostě jak když přejedete rukou po šmirgl papíru), bez vtipu, ze začátku se v tom člověk těžko orientuje (což pro děti musí být ještě víc matoucí), kostýmy mě taky nenadchly. Baví mě akorát tak Dolanský, protože i když hraje hulváta, který postavou připomíná Johnyho Deppa, z něj jde alespoň žďobíček energie a charisma. Místo aby alespoň tu princeznu vytunili kostýmy, dělají z ní nepříjemnou a tvrdou ošklivku. Tohle mi vážně nesedlo...

plakát

Pravý rytíř (2016) (TV film) 

Nuda, předvídatelnost, absolutně neatraktivní princ. Žádná chemie mezi hlavními postavami, nepochopitelně odevzdaná princezna, bez napětí, charisma či vtipu. Hvězdy dávám za Hanzlíka (měla jsem co dělat, abych ho poznala!), přeludy a toho trpajzlíka.

plakát

Správní chlapi (2016) 

Tohle mi moc sedlo. Parádní nálož co se týče vtipu, akce a v podstatě i naprostý absurdity, díky níž má film celou dobu šmrnc. Prosmála jsem se celým filmem.

plakát

Vzkaz v láhvi (2016) 

Ač se film dost liší od knihy, úplně bych to nepovažovala za nevýhodu. Naopak, povedlo se to osekat tak, že to má hlavu a patu a neuškodilo to příběhu, je to akční, vtipný a člověka to rychle vtáhne do děje. Carl mě strašně baví. Za mě jednoznačně nejlepší díl Oddělení Q.

plakát

Jak přežít single (2016) 

Na tenhle film jsem dostala dva volňásky a nutno říct, že jsem se na něj dvakrát nehnala. Očekávala jsem stupidní, trapnou, typickou americkou komedii pro blbky. No, musím přiznat, že jsem se kupodivu dobře bavila a až na pár slabších scén, který mi přišly zbytečný, přitažený za vlasy, a nebo prostě jen typicky americký, jsem si to fakt užila. Líbilo, rozhodně se na ten film ještě někdy podívám, u vínka s kámoškama, protože přesně k tomu je určený.