Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (93)

plakát

I Am Bolt (2016) 

Asi jeden z největších sportovních velikánu celé historie........

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Drsný, brutální, krvavý. Rozlučka jak má být!

plakát

Cesta do fantazie (2001) 

No já nevim,ale mně přišlo, že se dívám na Pokemony :D Asi tyhle filmy nedokážu ocenit....

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Film s velkým potencialem a také s velkym zklamánim :(

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Není to film, který si za dva dny pustíte znova, ale je to film, který vám nějakým způsobem uvízne v paměti a nemůžete ho vyhnat z hlavy. Herecké výkony jsou bravůrní a to nemyslim jenom Dicapria, ale absolutně všech herců. Jestli byl letos nějaký film, který si zaslouží sošku za nejlepší film, tak je to tenhle. Už jenom scéna, kdy medvěd cupuje Dicapria si zaslouží velký potlesk. Tajemná atmosféra je parádní a zima je ve filmu taková, že budete rádi, že sedíte ve vyhřátém sálu :)

plakát

Život Adèle (2013) 

Famozní herecký výkony! Klanim se! :) Jinak nedoporučuju se na tento film dívat v přítomnosti matky nebo třeba babičky, není to zrovna pro každého a u některých scén vám bude trochu horko ;)

plakát

Spectre (2015) 

Pro mě nejlepší bondovka, co jsem viděl. V předchozích dílech mi scházel ten bondovský nádech, ale Spectre to využívá naplno. Zatímco Pierce Brosnan byl až moc upravený a z padouchů si spíše utahoval, tak Daniel Craig ve Spectre je přesně v tom bodu, kde by agent 007 měl být. Bondovská atmosféra by se dala krájet, Léa Seydoux je ta nejkrásnější bondgirl(jestli teda za bondgirl nepovažují Monicu Bellucci, která se tam objeví asi na 30 sekund) Thomas Newman udělal z toho koncert......... a ten Aston Martin, slintám! I když Spectre má své mouchy, jako například délka nebo scénář, tak i přesto se jedná o velmi povedený bondovský kousek, který by žádný bondovský fanoušek neměl minout!

plakát

Scary Movie 2 (2001) 

Mám tak vymytej mozek, že ani nevim, jak se jmenuji! Další díl už asi radši ne... :)

plakát

Jurský svět (2015) 

Většina pokračování legendarních serií většinou nedopadá dobře, ale tady to neplatí! Dechberoucí podívaná:)