Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (19)

plakát

Drákula: Neznámá legenda (2014) 

Po shlédnutí traileru jsem byla nadšená, po přečtení některých komentářů jsem se začala obávat, ale nakonec jsem byla potěšená skvělým popcornovým filmem. Těšila jsem se na upíry a bitvy, obojího se mi dostalo v dostačujcí míře, takže můžu říct, že jsem spokojená.

plakát

Obchod na korze (1965) 

Vynikající film, na konci jsem zůstala sedět s otevřenou pusou, nicméně na začátku jsem se příšerně nudila. Začátek byl zbytečně natahovaný a kdyby všichni v okolí netvrdili, že to za to stojí, možná bych to i vypnula, ale nakonec se přidávám ke všem s tímto názorem.. ten konec za to jednoznačně stojí!

plakát

Annabelle (2014) odpad!

Od filmu jsem neměla žádné očekávání, i tak jsem byla zklamaná. Nejlepší herecký výkon předvedly děti, které se na plátně objevily asi tak na minutu, v hudbě jsem nic originálního nezaznamenala, záběry naprosto tragické, táhlé dialogy jako vystřižené z romantického filmu a děj snad raději ani nebudu komentovat. Pokud chcete jít na horor, který vás uspí, tak tenhle vřele doporučuji.

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Po neúspěšné snaze o obnovení nazvané Zpátky na Zemi, jsem se tohoto pokračování značně obávala, ale jsem více než potěšená. Trpaslík se vrátil do starých kolejí citovaných hlášek a záchvatů smíchu. Pevně doufám, že nám tento úspěch přinese i další série, protože Trpaslíka není nikdy dost.. stejně tak losů..

plakát

Medicopter 117 (1998) (seriál) 

Jedna hvězdička z nostalgie. Dodnes si vzpomínám, jak jsem se těšila na Medicopter, až uvidím ten super seriál a krásný herce.. Jak je vidět, vkus se může dost rapidně změnit od pubertálních let.. Bohudík!

plakát

The Song of Lunch (2010) (TV film) 

Básen, Alan Rickman a to v krásně všedně nevšedním zážitku běžného dne.. Sečteno podtrženo, nemám co bych vytkla.

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Jeden z mých TOP, naprosto dokonalí herci, úžasná hudba a ono temné prostředí Tima Burtona a díky hereckému obsazení také trochu možnost zavzpomínat na Harryho Pottera. A když si tam Johnny Depp vystřihne duet s Alanem Rickmenem, nemůžu být víc nadšená.

plakát

The Boy in the Bubble (2011) 

Alan Rickman má jeden z nejúžasnějších hlasů, který jsem kdy slyšela a snila jsem o tom, aby namluvil pohádku na dobrou noc. Pro některé je to na dobrou noc možná trochu depresivnější, já jsem však spokojená na 100%

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

M*A*S*H je prostě moje srdcovka. Ten seriál jsem měla hrozně ráda už v době, kdy jsem ještě polovině vtipů nerozuměla. A teď, když jsem se po letech konečně odhodlala shlédnout všechny díly tak, jak jdou za sebou, musím žasnout nad humorem, který je někdy až trochu dětský, ale přesto do děje perfektně zapadá a také nad tím, jak nenásilnou formou jsou do humoru zakomponovány hrůzy války. Každý si tu najde postavu, bez které si M*A*S*H neumí představit, i když mu třeba hrozně pije krev. Ovšem ta fantastická věc na tomhle seriálu je, že přestože bylo natočeno 256 epizod, ani jedna neztrácí na kvalitě.

plakát

Můj přítel Monk (2002) (seriál) 

Hodně jsem váhala, jestli 3 nebo 4 hvězdy, potom jsem si vzpomněla na všechny ty vtipně vyřešené případy, tak to nechám na 4, jinak by to byly 3,5.