Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (13)

plakát

Mlha (2007) 

Dávám 3 hvězdy za tému a exkluzívní závěr filmu. Jináč průběh filmu šílenej, neskutočně nezmyselní rozhodnutí postáv, atd. Tohle fakt ne... jak jsem se na to díval doma, tak jsem si dělal své věci popri.

plakát

Sedm statečných (2016) 

klasika 7 statečných. Škoda, že tam nedošlo k využití potenciálu na 100%, hlavně mi tam chyběla kvalitní hudba, která by pozdvihla film na úplně jinou úroveň, dodala tu správnou šťavu. Taká pohodová pokoukaná, kdy se člověk poobědě podívá s kafem.....70%

plakát

Kletba (2020) 

Děj rozpačitý (třeba když se vrátí z prohlídky a vrátí si 30cm klin zpět do chodidla). Nechávám 3* jenom kvůli některým hezkým scénám, např. když si uvědomí, že si právě pochutnal na ruce svého syna, jakmile poskládá kostičky ruky...). Ale jinak je to brak, takže finál 50%. Fakt, víc nemohu dát....

plakát

Pád anděla (2019) 

i když po 5min. víte, kdo je dobrý a kdo padouch, tak film má spád, občas trochu nečekaný závěr scén (když fbi dorazí vrtulníkem do sídla společnosti a pak .... nebudu psát, aby jste nepřišli o zajímavou scénu), nebo jak fotrík zachrání svého synka nebo jak děda zachrání svoji vnoučku....). Samozřejmě, koná se americký happyend, Butler všechny zabije více méně on sám a samozřejmě i toho největšího padoucha. ale ta hláška na konci by fakt exluzívní... Proto 4*, jinak by to bylo za 3.

plakát

Chladnokrevný odkaz (2019) 

souhlasím s ostatníma, že tenhle snímek se fakt nevydařil. hlavně závěrečná scéna, kdy Reno střílí do vzduchu, aby přilákal policajti, kteří ho následně zastřelí. Celkové chybí filmu spád, je to taka nuda. Holt, asi věkem Reno točí už všechno, jen aby získal peníze na svůj životní standard. A to jsem možná byl ještě hodně shovívavý s hodnocením.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

jeden z nejlepších filmů Leonarda. Perfektní kamera, děj, scény, boje. Hodně věrně natočeno. Prostě doporučuji, ideálně co ne největším platně/LCD a hifi audio - to ještě umocní zážitek.

plakát

Liberator: Operace Avalanche (2020) (seriál) 

kdyby to nebylo jenom animované, tak dám 5*. Mně se to líbilo, atmosféra, dej, dal jsem všechny díly na jeden večer.

plakát

Černé Vánoce (2006) 

Tohle fakt neeeee, tohle se nepovedlo. Stupidná myšlenka, že ženy jsou zlo, potřeba je vyhubit tak začneme mladými holkami? Pak se mohu ptát, a proč nevraždit zralé ženy, ale jenom studentky? Jednu hvězdičku dávám, že tam byly 3 scény, kdy se i moje manželka lekla, která miluje horory. Jináč odpad. postavy dělají nelogické rozhodnutí (třeba uniknou před smrtí a za 1min. se rozhodne, že se chce vrátit a pomstít a přitom neumí ani držet nůž, protože se všeho bojí... Dívat se na tem film hodně stojí úsilí a i to bolí..... tohle fakt NEEEE.....

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Je to taková tragikomedie, kterou mohu pochopit na 100% jenom ročníky narození 197x a starší: perfektně zachytává náladu v čase ČSFR pod mocí Sovětů. Dokonce i když některé věci si osobně pamatuji. Film ukázal hodně věcí, které jsem v tom čase jako dítě nemohl vidět a zažít: potřeba povolenky na výjezd ven ze státu, lustrování, špehování a podrazy, atd. Zároveň se snažil veselou formou podat tuhle dobu různými humornými scény, kdy se jednotliví postavy filmu vyvíjejí v ději. Prostě, perfektně natočeno. Nám, 40+ vřele doporučuji a mladím také, aby neměli růžové brýle na pohled té doby. Za mně 100%.

plakát

Podfukáři (2013) 

Miluji filmy, kde se děj neustále mění a nedokážete odhadnout, kam se děj bude dál rozvíjet. Taky se mi líbí, jak až následně vysvětlí, na čem bylo postavené kouzlo. Tyhle 2 základní prvky filmu mě dokázalo vtáhnout do děje tak, že jsem se těšil jakmile byl natočen nový díl. Za mně 90%.