Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Kdybych sem tak mohla napsat 120%. Film přesně podle mého gusta! Krom toho, že mu nemůžu nic vytknout (perkektní herci, scénář, hudba, zpracování.......), samotný příběh je naprosto okouzlující a do toho slunná, krásná a trošku starobyle působící Francie. Začátek je možná trošku zdivočelý, ale jak se do toho příběhu zakousnete, celé vás to pohltí a odcházíte nadšeni. To musíte vidět, ať chcete, nebo nechcete!;-)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Film O NADĚJI a taky o tom, že konec může být klidně idylický, ale musí se to umět natočit. Bez váhání 100%!

Císařův pekař - Pekařův císař

Císařův pekař - Pekařův císař (1951)

Pro mě jednoznačně NEJLEPŠÍ ČESKÝ FILM, který byl kdy natočen! Na všechno nemůžu koukat znova a znova, ale na tohle ano. Vždycky mě to královsky pobaví! ..... Například jak se František Filipovský, coby dvorní, pěkně vykutálený astrolog jeho veličenstva, rozplácnul na vyleštěných parketách, anebo jak umělá Sirael, žena stvořena z planetární substance flákne vojáka, protože ji plácnul po zadku, anebo hláška,, tak ho píchni do němé tváře!". Dokonalá dvojrole Jana Wericha, skvělá hudba, kostýmy, scénář.... Prostě všechno. U mě 100%+ fanclub:-)

Čokoláda

Čokoláda (2000)

Pět hvězd za jeho důvtip, originalitu a přívětivost. Takových filmů je málo. Takových, které nám například připomenou, že dobré a otevřené srdce je přímo Božskou vlastností, kterou má ale na dosah každý z nás;-)

Kill Bill

Kill Bill (2003)

Tomuhle říkám akce. Sice už bych tam nemusela mít ten zázračný závěrečný souboj, ale je to Tarantino. A ten může úplně všecko!:-) Ovšem neznalého diváka musím varovat: je to pěknej krvák!

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Přitahuje mě víc, jak jednička. Odjakživa. Asi proto, že je jich tam víc. Ty chodbičky..., celé je to pěkně nechutné ( :D ) a třešničkou na dortu je pak Matka. Pro mě dokonalé.

Batman začíná

Batman začíná (2005)

Zpočátku mi lezl na nervy samotný Christian Bale. Teď se propracoval až k mým oblíbeným hercům a to právě díky Batmanovi. Solidní detektivka s něčím navíc, ať už si vyberete děsivou psycho- masku, nebo samotného superhrdinu(a jeho divácky poživatelný vznik). Už dál nemůžu odolávat. Batman za 5.

Na hraně zítřka

Na hraně zítřka (2014)

A znovu a znovu a znovu od znova... A pokaždé jinak. Zvláštní, že mi nejvíc v hlavě utkvěl humor, který je zde použit. Ba ne. Celé mě to prostě bavilo. Už třikrát mě to celé bavilo. A proto zvyšuju skóre. Tohle je prostě dobré. Herci, akce, super zápletka, i tomu Tomovi odpustíte, že je Tom.