Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Ukrutnost (2010) 

Vrchol žánru...scéna se zubní vrtačkou nemela chybu.

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Na konci je asi nějaká nezpochybnitelná pointa, bohužel sem se tak nudil že sem film asi po 15 minutách vypnul :((

plakát

Konečná (2013) 

Dvě hvězdy za film + jedna za arnolda..

plakát

Práskač (2013) 

Dwayneovi uz toho suchara proste neuverite, kdyby "hral" zabijaka jako vzdycky, bylo by to koukatelnejsi..

plakát

Kniha přežití (2010) 

Jediné co stojí za shlédnutí je úvodní scéna s příšerou a lovcem v plynové masce. Po té čekal sem nadupanou postkatastrofickou rubačku. Bohužel jsem stále jen čekal, a když se pak film začal lámat k telologickým úvahám, už jsem prakticky jen vyhlížel konec. Kdyby půlku nicneříkajících rozhovorů nahradili tvůrci sekáním končetin,asi by dost utrpěla vážnost závěru filmu, ale aspoň by se divák nenudil.

plakát

Dospělost (2008) 

From da street , bruv. Jeden z mejch nej filmů, prostě uk ghetto nejvíc

plakát

Východní přísliby (2007) 

Chladný ruský gangster v podání skvělého Mortensena se opravdu povedl. Občas mi šel až mráz po zádech ze situace, do které se hlavní hrdinka Anna díky své pošetilosti dostala. Až mě bude v Londýně nějaký rus zvát na tradiční boršč, asi si rychle najdu nějakou velice věrohodnou výmluvu :-)

plakát

Stalker (1979) 

Abych pravdu řekl, na tento film jsem se rozhodl podívat poté, co mě uchvátila stejnojmenná hra, vytvořená na motivy filmu. Nejsem však žádný zapálený filosof a proto mě myšlenka filmu moc neuchvátila a vlastně jsem filmu vůbec neporozuměl :D velice se mi však líbila atmosféra filmu, ta neměla chybu.

plakát

Lincoln (2012) 

Velice americký film, stavící do popředí svobodu člověka a neustále ji divákovi otlouká o hlavu. Patetické, patriotistické a někdy bohužel rádoby dojemné scény jsou asi opravdu určeny pouze pro amerického diváka. Film jsem zhlédl hlavně kvůli brilantnímu výkonu Daniela Day-Lewise a to je asi tak jediné co za to stálo.