Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Bruno (2009) 

Pro mě strašně rozporuplný snímek. Na jedné straně geniální a hodně zábavný komik, který má vázne neskutečný talent na napodobování různých akcentu a na druhy straně dělá ťaz nechutný a za kazdou cenu sokujíci scény. Nechápu, proč tam musí byt tolik lascivnich scén, ale to je Cohenuv trademark asi... I přes par povedenych vtipu to byla velka hovadina a kdybych to videl v češtině, tak by se to nejspíš blizilo odpadu..

plakát

Vzorec pro vraždu (2002) 

Dobrá detektivka s vynikajícím Goslingem, který hraje namysleneho floutka vázne skvěle. Jenom moc nechápu, jak můžou vrazi nechat na míste činu svou DNA, což je základní chyba, když ma jít o "dokonalou vraždu",ne? 3* stačí.

plakát

40 dnů a 40 nocí (2002) 

Tenhle film není bůhvíjaký veledílo, ale o tom to pro mě neni. Poprvé jsem to viděl když se mnou začínala mlátit puberta a od tý doby se k němu pořád vracim a pořád mě to baví. No a Shannyn Sossamon k tomu? Nemůžu jinak než plný počet!

plakát

Ztroskotaná láska (2005) 

Odpočinková blbost, nic víc. Docela originální námět, ale chvílema dost trapný. Ale čekat nejaký umění od takovyhleho snímku je hloupost. 2 hvězdy. Protože existujou podobný blbiny, který jsou ještě mnohem horší.

plakát

Král Artuš (2004) 

Tenhle film mě bavil, Clive i Keira mě bavili, líbí se mi, ze tohle zpracování není tak pohádkové, všichni mají lidské vlastnosti a Guinevra není jen křehotinka, která rozeštve Artuše a Lancelota, ale umí za to vzít:-) Jen ten konec je lepší v té verzi reziserske, než ten, co tam dali kvůli tomu, aby divák neodchazel zdrcen bitvou a padlymi, nýbrž povznesen svatbou jak z hollywoodskyho slaďáku. Proto 4 hvězdy.

plakát

Jak vykrást banku (1964) 

Super film, klasické herecké obsazení Funesovych filmů, zábava od zacatku až do konce. Čtyři hvězdy dávám za dabing, který je sice fajn, ale štve mě Faltusovo šišlání, kterému není někdy vůbec rozumnět.