Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (170)

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Právě jsem dorazil z kina a mám dost rozporuplné pocity.Pokud jde o vizuální stránku ta byla super,po zhlédnutí traileru jsem ani nic jiného nečekal.Pokud jde o příběh ten byl horší vadilo mi stejně asi jako mnoha dalším lidem zdlouhavý začátek plný zbytečných a přiblblých keců a hrozné dialogy herců které byly jak vystřižené ze Španělské telenovely. Až v polovině filmu se to rozjelo a kinem začaly lítat kusy oceli a film si držel tempo až do konece,který mohl být taky trochu víc epičtější přyšlo mi to jako vykradačka Armagedonu s happy endem :) Dávám maximálně 3 * více prostě nemůžu

plakát

Profesor v ringu (2012) 

Nic nového pod sluncem,ale já se neskutečně bavil Kevin James je pohodový řízek a Salmička bude k nakousnutí ještě v šedesáti.Uděluji s klidnou hlavou 4****, Nejlepší scéna když má Scott druhý zápas a začne pršet oběma zápasníkum podjedou nohy a Scott na trenéra co mám dělat uplav Scotte uplav :D :D

plakát

Grave Encounters 2 (2012) 

Po tom co mě zaujal první díl jsem od GE2 měl určitá očekavání,bohužél jak už to většinou u dvojek bývá pravidlem, stojí za hov*o :) První polovina filmu bylo to nejhorší co jsem kdy zažil ať už herci u kterých jsem bouchal šampus po každém umrtí tak atmosféra filmu naprosta kopírka prvního dílu v mnohem horším provedení. Jedina věc za kterou uděluji hvězdičku je ten přerostly sráč ve ventilační šachtě ten se opravdu povedl. 1* a nikdy více.

plakát

Avengers (2012) 

Po tom co jsem trochu zkritizoval filmy Thora a Captain America jsem nic extra od Avengeru nečekal o to víc jsem byl milé překvapen. Příběh jede ve velmi svižném tempu a díky vizuálním a trikovým efektům, je se pořá na co dívat. Ozvučení i soudtrack rovněž parádní. Hlavní hrdinové Black Widow neznám, Hawkeye neznám, Captain America znám, ale přišel mi nejnudnější. Následuje trojice kvůli které se do kina prostě vyplatí zajít Thor oproti původnímu filmu, byl tady vidět a rozjížděl to ve velkém stylu. Iron man ten byl pro změnu stejně skvělý jako ve všech předchozích filmech hlavně jeho hlášky stojí opravdu za to :) a na konec GREEN KING HULK ten vám předvede jaký smysl má slovo Destrukce což na vlastní kůži zažije i hlavní záporák Loki který jak prohlásí HULK je slabej bůh :)) kdybych měl doma polici plnou comicsu od marvelu určitě dám 5 ***** takhle jako nic moc extra znalec zůstanu u 4****, ale na druhý díl se rozhodně těším.

plakát

Chata v horách (2012) 

Po hororové stránce vše v pořádku hlavní hrdinky sexy kosti v USA na výlety do lesních chat prostě ošklivé holky nejezdí. Hlavní hrdinové nabušení drsňáci kteří jdou stejně do kytek mezi prvníma a stvůry těch tady bylo naštěsti dost a jedná lepší než druhá. Příběh sám o sobě byl sice jiný než typické vyvražďovačky, ale nějaká extra změna to nebyla protože převážně scény z výzkumného střediska považuji za nudné. V závěru se dokonce na chvíli objeví královna všech ALIENU Sigourney Weaver jen je škoda že jednoho nepřivedla sebou, pak bych s 5***** neváhal takhle to nechám na 4.

plakát

Jmenuji se Sam (2001) 

Kdybych hodnotil pouze Seana Penna, Dakotu Fanning a Michele Pfeiffer dám 5***** bez mrknutí oka. Jejích výkony bezchybné a pokud jde o Pena odvážím se říct, že se zařadil vedle Toma Hankse a jeho Foresta Gumpa i Dustina Hoffmana jako Rain mana. Film Vás citově vyždímá až do morku kosti a ji přesto že příběh není zrovna reálný a v normálním životě by asi Happy endem neskončil, vžijete se do něj a budete držet palce až do konce . Uděluji tedy 4**** a Pennovi svého osobního oscara :)

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Při 65% jsem čekal nějakou podprůměrnou akčňárnu s hvězdným obsazením a ono to nebylo vůbec špatné. Prošedivělý De Niro ukázal, že ještě ví, jak se správně drží bouchačka Owen se svým skleněným okem vypadal krutě a souboj se Stathamem byl jednou z nejlepších scén filmu.Když je řeč o Stathamovi tak ten si jel to svoje věřím, že kdyby ve scénáři nebylo že zruší 50 týpku a to nejlépe najednou, tak by do toho ani nešel :) No jediné co mi moc nesedlo byl vzhled Dominika Purcella vypadal jak pornoherec 80. let. Mělo to švih příběh ušel herci to zvládli takže bezproblémové 4****.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Nevím díval jsem se na Captaina Americu už 2x a pořád mám stejný pocit,šlo z toho prostě vymáčknout mnohem víc. Chris Evans mě opravdu ničím neodzbrojil, příběh prostě comicsový takže nelze moc vytýkat, a efekty mi chvílemi připadaly jako bych sledoval nějaký film z 80 let, více honička na motorkách. Nevím tak jak jsem psal u THORA, který na mě mimochodem působil úplně stéjně, asi nejsem ten správný Comicsák abych tohle dokázal hodnotit srdcem. Dávám 3*** a stále u mě vede IRON MAN :)

plakát

Jump street 21 (2012) 

Moc jsem téhle komedii nevěřil a světe div se ono to bylo dobré a hlavně zábavné. Herecké duo Tatum,Hill se jako parťáci skvělé doplňovali a hlavně u Hilla jsem brečel smíchy hned jak ho poprvé zabrala kamera obtloustlý Eminem dobrý no :) Menší roli si zde vystřihl i Ice Cube, ale toho prostoru aby něco předvedl měl opravdu málo. Jeho role mi připomněla roli Toma Cruise v TROPICKÉ BOUŘI kdo viděl ví o čem mluvím. Příběh byl v typickém USA stylu, takže ničím nepřekvapil ani neurazil. Bavil jsem se po celou dobu, vtipných scének i hlášek bylo dostatek takže jasné 4****.

plakát

Pravidla hry (1994) 

Tak tohle byla pořádně ďábelská partie v šachu mezi velmi inteligentním Michaelem alias Freshem proti zbytku Brooklynského podsvětí.Přišel jsem na tento film náhodou a rozhodně jsem nečekal že mě takhle dostane.Film má výborný příběh a nese se v podobném duchu jako film MĚSTO BOHŮ.Skvělé herecké výkony v čele s 12 letým gangsta manem Seanem Nelsonem,kterému za svůj výkon tleskám.Opravu jsem to nečekal,ale nemůžu si pomoct za mě 5*****.