Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

U této pohádky jsme se hodně zasmáli, ale nevím, zda tvůrci chtěli, abychom se smáli zrovna tomu, čemu jsme se smáli a to celkově této pohádce. Je prostě směšná.

plakát

Preacher (2016) (seriál) 

Neznám předlohu. Vůbec nevím, že něco takového existuje. Po shlédnutí prvního dílu, co napsat, napadají mě samá vulgární slova, ale nechci mlčet (tedy jako nic nenapsat). Je to jízda. Totálně mě to strhlo a zamáčklo do křesílka, no tvl, já nevím *************** kulervoucí! Líbí se mi hodně věcí, a filmů, a tak, ale tohle je nějak nad tím. Dokonale to se to trefilo do mého šálku s humorem. Jupí!

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Při druhém shlédnutí se mi podařilo akceptovat jisté příběhové linie, které se mi nejdříve nezdály. I teď to nebylo ono, ale už vím, že mi nevadí příběh jako takový, ale nesedí mi ty dlouhé pohledy. Zamilovaných, vystrašených a jiných několikaminutových pohledů je zde více než hvězd ve vesmíru. Veškeré ostatní dění kolem hlavní hrdinky jde někam do ztracena, přes ten její vykulený, pro mě těžce stravitelný, čum. Navíc mě překvapilo, jak jsou všichni free, naivní a zamilovaní a veselejší než teletubbies a navazují tak pevná a silná pouta, že i uhlík v diamantu může závidět. Tak jako trochu jsem čekala nějaký velký bum, žejo, po těch letech, a ani se na sebe všichni jen dívají. Kromě Weasleyho führer řeči následované hajlováním celé planety stormtrooperů.

plakát

Ledová archa (2013) 

skoroSPOILER - V tomto snímku bylo až moc drobností, které se mi nelíbí. A nejasností. Zatímco něco bylo jasné až až (třeba co je na konci vlaku (začátku)). Ale že je v závěru sežere lední medvěd, to mě opravdu překvapilo! Za to hvězda navrch.

plakát

Frekvence (2000) 

Tento komentář obsahuje SPOILER! Hele, ten film nemá logiku. Beru, že to je Sci-Fi, takže nějakým telefonováním do minulosti se nezabývám. Ale už od začátku, on něco udělá a v budoucnosti, resp. současnosti (teď už minulost - pro úplnost), tím změní minulost, ale budoucnost (současnost), se změní až druhej den, aby to divák dokázal všechno vidět jako to je/bylo. No, jinak by to asi natočit nešlo, ale ničí mi to představu Motýlích Křídel. A další blbosti, typu jeho paměť (která taky startuje jak moje auto) a že týpek zdrhnul z baráku v minulosti, ale za celou dobu budoucna se nic nezměnilo (kromě toho, že mu zmizela ruka). Takže ho klidně navštívil budoucí polda, aby po pak v budoucím budoucnu mohl zabít, ale ejhle, vynoří se týpek z minulosti, kterej už je v součastnosti, taky... . Ale jinak to je docela zajímavej film.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

U některých scén se dokonce povedl i vtip a bylo se čemu zasmát. Každopádně tříhodinová blbografie s Leem je silný kafe, i když to vypadalo na nadějný konec jak v Titaniku. Přemotivovaní, nenažraní, sjetí makléři, co hrajou na city, zatímco si myslej něco o vagínách a penisech. Trochu mi připománají ty chudáky studenty, co mi furt volaj a snažej se mi prodávat propisky, protože je moc potřebuju, i když mám svoje dobře píšící péro!

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Pecka. Je to fakt hodně vtipná nabroušená komedie, která má jen jeden nedostatek, a to, že takovýchto filmů je málo, jestli víš, o čem mluvím.

plakát

Misfits CZ (2013) (amatérský film) 

Velmi kvalitní počin z našich luhů i hájů. Břitké dialogy jdoucí k věci, skvělé herecké obsazení, úžasný nápad a ještě lépe zpracovaný, než samotní Zmetci. Myslím, že nejen že originální seriál dohnali, ale dokonce předehnali! Asi k šílentsví.

plakát

Mechanický pomeranč (1971) 

Nojo, tohle je na mě asi až moc "umělecký". Kniha je dokonalá, jedna z mých nej, asi proto mě vyloženě se*e tohle její ztvárnění.