Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (6)

Temný případ

Temný případ (2014)

Spojení Matthewa a Woodyho... Ouuuu... Opravdu se někomu poštěstilo a dostal tento brilantní nápad v době, kdy Woody a Matthew jsou ve skvělé formě - neboli - na vrcholu své kariéry. Jakým směrem se vydá druhá série... no řeknu vám jedno. Překonat tuto, to půjde těžce nemluvě o hereckých výkonech, perfektní zápletce, luxusně načasované hudbě a záběry. Brilantně vykreslená špína této práce je natolik pohlcující (ta atmoška!!), že bych si možná i přál, aby druhá série nevznikla. Uvidíme, uvidíme...

Domek z karet

Domek z karet (2013)

No zatím totálně ohromen. Sleduji... Můj verdikt příjde již brzy.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Měl jsem přestat sledovat tento seriál po 5. sérii. Do té doby to bylo něco užásnýho. Proseděl jsem nad tímto seriálem nějaký ty pátky a v mém případě, to byl první seriál, který mě dokázal opravdu pohltit. Člověk s těmi postavy neskutečně sroste a prožívá s nimi kdejakou prkotinu. To, co se pak začalo dít po 5. sérii... z toho by člověk blil a o posledním dílu - kámo... to prostě nechceš. Takový hovno jsem fakt nečekal. Kvalitně podělané finále. BRAVO.

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Čekám na další řádu. Co se týče toho, co prozatím za sebou tento seriál nechal... Klobouk dolů. Neuvěřitelně napínavý příběh, se spousty zvraty a když už si myslíte, že vše už konečně bude okey a krásný... - MRD - Jsme zase tam, kde jsme byli. 1.série 100%. 2. série 70%. (Proč? když tomu dávám takové chvály? Protože autoři se rozhodli se upnout na dceru Brodyho a ta už mě místy začínala opravdu a zkrátka hodně srát) 3. série 100%. A mimochodem Damian Lewis hraje fantasticky.