Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (9)

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) odpad!

Po opravdu dlouhé době film, který jsem vypla v půlce. Nevím asi jsem nepochopila děj, neoslovil mě žánr, nebo to jak je to zpracované. Co ale dopravdu nechápu je: JAK TO MŮŽE MÍT 73% ?!? Příště se zas jednou budu řídit tím, jak moc je ten film oblíbený...

plakát

Defendor (2009) 

Na tento film jsem narazila velkou náhodou a popravdě moc jsem od něj ani nečekala. O to větší byla radost a překvapení z toho, jak moc je tenhle film dobrý. Popravdě očekávala jsem něco podobného jako Kick-Ass, ale tenhle film má podle mého k nabídnutí mnohem, mnohem víc. Líbilo se mi hlavně to, s jakou nonšalantností Woody Harleson zahrál postavu Arthura Poppingtona, v chápání trochu pomalejšího, ale o to dobrosrdečnějšího chlapíka, který se rozhodl udělat svět o trochu lepším místem k životu.

plakát

Delta fór (2007) 

Začátek filmu je zábavný, ale jen do té doby, než naši 3 aktéři zjistí, že nejsou v Iráku, ale v Mexiku. Tímto zjištěním jakoby film ztratil šťávu a ani Danny Trejo to už nezachránil. Nicméně místy jsem se opravdu zasmála.

plakát

Duše (2009) 

Velmi nápadité, trochu i děsivé ale stojí to za to.

plakát

Velkej biják (2007) 

Tento film jsem shlédla jenom k vůli tomu, že to měla být podobná parodie jako série scary movie. Koukla jsem na trailer, který byl docela povedený. Bohužel to byla asi jediná povedená věc. Začátek celkem ušel i když mi přišel občas trošku rozháraný, ale pořád se na to dalo dívat. Jenže jakmile se herci ocitli v Gnarnii byl to jeden velkej průšvich. Scénář chabý. A přestože se scénáristé snažili dát do filmu co nejvíce vtipných hlášek, tak se jim to moc nepodařilo. Nejhorší z celého filmu bylo, když ve scéně boje mezi lvím člověkem a mnichem místo Freda Willarda (napůl člověk napůl lev) bojoval nějaký asiat. Aspoň tohle si mohli režiséři ohlídat.

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Velice mile mě překvapil remake tohoto westernu. Herecké obsazení nemělo chybu. Jeff Bridges byl prostě úžasný (troufám si tvrdit, že byl lepší i než samotný John Wayne) a Matt Damon mě dostal svým knírem i výkonem. Celý film je naprosto pohodový, krásně ubíhá a hudba skvěle doplňuje atmosféru. Coeni se opravdu vyznamenali. Tenhle film si určitě ještě někdy s radostí pustím.

plakát

Divoká stvoření (1997) 

Velice povedená černá komedie s Johnem Cleesem v hlavní roli. Divoká stvoření jsou založená především na omylech ve kterých Cleesy vypadá jako sexmašina. Mile mě překvapila i dvojrole Kevina Kline, který hrál bohatého otce a jeho penězi poseldého syna. Jamie Lee Curtis byla také dobrá. Jelikož u této komedie vždy brečím smíchem a tak nemůžu dát nic jiného než 5*.

plakát

Quills - Perem markýze de Sade (2000) 

Na tento film jsem se vlastně začala dívat jenom proto, že na ostaních programech byla raklama a já se nudila. Díky bohu za to! Jinak bych neviděla tak nečekaně dobrý film. Herecké nasazení Geoffreyho Rushe bylo jedním slovem dokonalé. Skvělí byli také Joaquin Phoenix jako abbé a Kate Winsletová jako pradlena která pomáhá markýzy propašovávat jeho rukopisy. Moc se mi líbilo i prostředí do kterého filmaři děj zasadili a to blázinec. Nic jiného by se ani ke zvrhlému a nadrženému markýzy nehodilo víc. A i přestože konec filmu trochu pokulhává tak jsem mu musela dát 5*.

plakát

Obchodník se smrtí (2005) 

Opravdu dobrý film, který jako jeden z mála skvěle zachytil situaci obchodování se zbraněmi a problematikou s tím spojenou. Velice se mi líbila scéna s cestující nábojnicí a hned na začátku mě nutila přemýšlet o světě v jakém žijeme. Také Nicolas Cage se mi jako obchodník se zbraněmi velice líbil. Byla jsem prostě celých 122 minut přilepená k obrazovce a hltala jsem každé slovo, které herci vyřkli.