Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Mě osobně se druhý díl Expendables líbil mnohem víc než první, film je parádně natočen ve stylu akčních klasik ve kterých účinkovali zde obsazené hvězdy. Taky se mi líbily vtipné narážky kterých nebylo zrovna málo a u hlášek jako "rest in pieces" jsem nemohl dále zadržovat smích, zasloužených 5* :)

plakát

Jánošík - Pravdivá historie (2009) odpad!

Každý den do hospody, opít se, každý večer s jinou do postele, každý den jít krást a kamarády nechat znásilňovat nevinné ženy, i tak by se dal Jánošík "Pravdivá historie" popsat. Nemluvě o tom jak chudým "daroval" (jet na koni a rozhazovat kolem sebe peníze, aha...) Tohle je jeden z filmů které opravdu znovu vidět nepotřebuji a tak mě zklamal, že je to zřejmě největší odpad. Film od kterého nic nečekáte vás zklamat nemůže, já od tohohle filmu čekal hodně, o to větší zklamání to bylo..

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Ze série "pouhých pouličních závodů", místy ohrátých a nepříliš záživných záběrů se rázem stal opravdu dobrý, místy ohrátý dřuhořadý akčňák. Co si pod tím představit?... Akce a tentokrát až na druhém místě auta, ptáte se, jestli to filmu prospělo? Rozhodně ano, konečně tu máme pořádný akční film ze série "Fast & Furious", takže o zábavu je postaráno. Občas se zamotáme do nudných rohovorů které zážitek kazí, ale to se nám hned z hlavy vypaří díky další povedené akční scéně. Film kupodivu předčil má očekávání a 80% má zaslouženě, 4 hvězdy. :)

plakát

Drive (2011) 

Je mi líto, ale tohle opravdu ne, fráze jako "mistr neverbální konverzace" by mě opravdu nenapadly, možná to jen není film pro mě, kdo ví.. Ale podle popisu jsem si představoval něco úplně jiného "Vše se začíná komplikovat a aby Řidič ochránil sebe i Irene, musí udělat to, co umí nejlépe – řádně šlápnout na plyn" kdy tam proboha "řádně šlápnul na plyn"? Tak možná jednou na začátku filmu, a řádně to opravdu nebylo, "schovej se fízlům" by sedělo. Celý film je "slow motion", obsahuje plno zpomalených záběrů které jsou naprosto zbytečné, polovinu filmu jen postavy, čumí někam (...) asi se nikdy nedozvíme kam, dialogy jsou naprosto ubohé, je to jako film "ze šuplíku", jako film z Mladé kamery", ale natočený za miliony... A jak už jsem uvedl, s tím akcí nadupaným popisem se to opravdu neshoduje. Jednu hvězdu uděluji místo odpadu jen proto, že jsem fanoušek akčních filmů a tomu by tahle nudou nadupaná slátanina občas vyhovovala, ale opravdu OBČAS, tedy přibližně 10 minut z celého filmu a to jsem zřejmě ještě přidal.

plakát

Hurá do Afriky! (2010) odpad!

"Sice je to z Německa ale to mi nevadí ten film byl tak dobrý že mi je uplně jedno že je z Německa" to opravdu je no, skvělý film pro nejmenší... "Založený na dvou, třech prdech" to sedí... Okatá ubohost typu "zvířátka braňte se a zachraňte přírodu kterou člověk zničil, protože člověk je svině"... Film natočen proprděnými ekoteroristy. :)

plakát

Terminátor (1984) 

Již klasika, není co dodat, každý kdo tento film viděl si obrázek udělá sám. :)

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Narozdíl od 1., 2. a ještě 3. dílu je tohle druhořadý akčňák... Né každého tento film zaujme, scény už jsou přehnané a jako "poloterminátor" je to pochodující nezničitelná mašina na zkázu bojující za správnou stranu, což ovšem všichni z této strany nechápou... Mě ovšem tento film docela bavil a to hlavně proto, že jsem viděl i předchozí díly... Již zmíněné předešlé díly byly ovšem lepší, je to již klasika a myslím že kdyby tuhle "novinku" ještě trochu poupravili a zamysleli se nad nějakými věcmi, mohl to být mnohem úspěšnější film... No, myslím že to sérii až trochu kazí, ale protože jsem tak trochu fanda a měl jsem opravdu vysoká očekávání, tak teď možná trochu přeháním. :)