Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Přes mrtvoly (2020) (seriál) 

Pro zhkédnutí této minisérie jsem měl tři důvody. První byla Helen McCroy, úžasná herečka a báječná osobnost, bude moc chybět nejen v tom filmovém světě, druhý důvod byl Hugh Laurie, zamiloval jsem si ho už za dob Černé zmije a vždy mně v seriálu či filmu potěší, a za třetí mám moc rád politickou tématiku, a to bylo bohužel jediný co mně mírně zklamalo, děj nepřinesl nic moc nového ničím mně nepřekvapil, politici, novináři, milenky, právnici, vše vidělo už v pár filmech/serálech, ale ikdyž při sledování politické hry vás nic nešokuje je to dobře odvedená práce a tvůrci se drželi v realistických vodách a konspirace nepřehánějí a spiše jen naznačují. Ale největšími plusy zůstavají Helen a Hugh, ty jejich rozhovory premiérky a ministra bylo radost sledovat.

plakát

Tvář vody (2017) 

Filmařsky a herecky skvělé, je to ten druh filmu který má určité kouzlo a jen tak na něj nezapomenete, ale nevidím žádný důvod ho vidět znovu, to ale mám u všech del Torových filmů, ale zhlédnout se musí.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Bomba na en-tou. Scorsese je borec a můj oblíbenec Leo tu předvádí naprostý herecký koncert, zlatou sošku za to sice nedostal, ale přece jenom mněl obrovskou konkurenci v McConaugheyovi, ten klučina z Titanicu ji nepotřebuje dávno už dokázal že je Pán herec. Ale teď k filmu je ku***ský dobrý Belforta jsem si zamiloval i když ve skutečnosti to byl pěknej parchant, pěkně chytrej parchant, a je výborné že to Martin natočil s takovou nadsázkou a tak zábavně podat de facto životopisný film, ty 3 hoďky utekly jak voda a já si je neskutečně užil. A Margot Robbie bomba co, ale vraťte ty sví ptáky zpátky do kalhot :-)

plakát

Noe (2014) 

Po vizuální stránce nádhera, dějově už bohužel ne tak pestré ale určitě ne nudné. Jsou filmy které stačí popsat pár větami a znáte komplet celý děj, u Gravitace stačilo pár slov a měli jste odvyprávěn celý film a i přes to to bylo neskutečně napínavé a ani na milisekundu jste se nenudili, tady vám také stačí 3-4 věty a to i z toho důvodu že snad příběh o Noemovi zná téměř každý, ale nepatří do té samé skupiny jako už zmíněný film pana Cuaróna protože jsou zde pasáže a je jich poměrně dost kdy film ztrácí nechci napsat tempo spíše takové to kouzlo které vždycky provázelo a na závěr parádně gradovalo snímky Aronofskeho. Asi po snímku Black Swan jsem čekal daleko více. A co napsat k hercům Crowe a Connelly dobrá volba a Winstone snad ještě lepší, ale tři hvězdy max.

plakát

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980) 

Film který můžeme označit jako Umělecké dílo. Celá trilogie je filmový poklad a je i nejlepší ze všech. Bylo jen dobře že Lucas přenechal režii tohoto i závěrečného dílu jiným, pořád si říkám jak by dopadla ta nová trilogie kdyby hlavně první a asi i druhý díl natočil někdo jiný protože bohužel jen Pomsta Sithů se přiblížila těmto původním dílům, no jsem zvědav na nové díly toto se už nepovede ale držím palce.

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

John Moore musí asi hodně nenávidět svého jmenovce McClanea proč jinak by mu tohle udělal, možná se mu Bruce vyspal se ženou a tohle byl jeho trest, totálně pohřbít slušnou sérií, bohužel ale trpěli všichni nebo spíše větší většina, našli se tací kterým se to svým způsobem líbilo a viděli na tomhle něco dobrého...no najít něco pozitivního mi dělá problém možná tak asi třeba hm no byl tam Bruce Willis proto také ty dvě hvězdy odpad si chlapík nezaslouží. První tři díly jsou klasika, čtvrtý byl důstojným pokračováním, ale tohle opravdu nemnělo vzniknout a prý má být i šestka, ale teď váhám jestli ji chtít nebo ne, přece jen říkám si horší to snad byt ani nemůže a kdyby se povedlo něco jako 4-ka tak by jsme byli spokojeni i když pokud ne nechte tuhle sérií spočinout a už ji nekopejte víc do koulí.

plakát

Zloděj životů (2004) 

Jedna hvězda za Angelinu a druhá za Kiefera, jinak není co k tomhle snímku napsat, předvídatelné a bohužel ani nijak moc zajímavé a to byl vcelku slušný potenciál.

plakát

Star Trek (2009) 

Musím se přiznat, že jsem nikdy nebyl velký fanda Star Treku, seriál jsem samozřejmě viděl ale to už jako malý, to základní jsem samozřejmě věděl a i to kdo je kdo, takže jsem byl v obraze, ale přece jenom blíže mám ke Star Wars či StarGate. Ale i když nejste fanoušek a ani nevíte kdo je to Kirk nebo Spock (i když teď přemýšlím jestli vůbec takový člověk může existovat který by o těchto dvou neslyšel), tak nad tímhle filmem nelámejte hůl je to slušná jízda a musím uznat že Abrams byl skvělá volba a jestli J.J. takhle natočí i sedmou epizodu hvězdných válek tak se máme na to těšit, držím palce.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Hodně solidní snímek od velmi dobrého režiséra, jen tak dál Russelle. Tleskám také hereckým výkonům, Cooper dokázal že umí hrát a že to co předváděl ve filmu Všemocný nebylo od něho to nejlepší, o Jenn Lawrence se ani nemusím zmiňovat (zlatá soška zaslouženě) její postava byla prostě neuvěřitelná a jak při tanci pěkně špulila zadeček, moc moc se těším na její další roli. No a v neposlední řadě Chris Tucker, konečně po dlouhé době ho vidíme ve filmu bez Jackieho.

plakát

Zpátky ve hře (2012) 

Průměrné sportovní drama s jako vždy skvělým a v roli která je mu vlastní božský Pán Eastwood. Ta jeho režijní ruka tam ale chyběla i přes to že jako režijní debut je to solidní tak se má Lorenzo ještě hodně co učit. Z Amy Adems vyrostla hodně dobrá herečka a stejně jako v Fighter byla dobrá. Tak asi už teda definitivně poslední herecké představení Clinta Eastwooda, to bude asi ale jediný důvod proč na tenhle film nezapomenu, ale co jsem rád že jsem opět viděl tuto hereckou Legendu s velkým L.