Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Thriller

Recenze (7)

plakát

Potraviny, a.s. (2008) 

Priserne americke, Nabubrelosti a kazanim u mne ztratili body. Mozna se dozvite neco, co jste predtim nevedeli, ale dokument vam toho moc neukaze a misty dost nudi. Porad jsem mela pusteny pri vareni a nic to se mnou neudelalo. Zatimco napriklad u dokumentu "Supersize me" se mi nekolikrat zvedl zaludek a dokazal u mne zasluznou vec- bojkot fast foodu.

plakát

O dívce, která proskočila časem (2006) 

silenej chick flick. Hlavni hrdinka totalne nesympaticka. Kdyz nahodou zjisti, ze umi skakat v case, rozhodne se to pouzit k reseni teenagerovskych problemu, misto toho, aby napsala do Bravicka. Navic se dej tahne jak smrad..uz uz si myslite, ze bude konec- a nic.

plakát

Avengers (2012) 

Prvni pulku filmu jsem myslela, ze z kina odejdu, jak to bylo zoufaly, ale nakonec to bitky zachranily. Dokonce mozna i kapla slina nad Chrisem Hemsworthem (Thor) a Chrisem Evansem (Captain America). Iron man a The Hulk maj body za ostrovtip.

plakát

Zátoka ticha (2004) 

uzasne zabery prirody a krasna hudba. Za to je ta jedna hvezdicka. Pribeh stokrat omlet jinde. Prijemne mne prekapilo akorat to, ze se na konci nevynoril zabijak opakujici "Vim, co jste udelali minule leto."

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

lety proverena klasika. Shodou okolnosti jsem videla dvojku driv nez jednicku, tudiz netrpim komplexem "pokracovani je vzdycky horsi". Neskutecne vtipne a bizarni.

plakát

Lištičky (2009) odpad!

priserny film a ztrata casu. Od zacatku filmu jsem si prala, aby uz si ta krava podrizla zily a aby ji uz hlavne nikdo nepomahal. Zadne emoce v tom nejsou, jen silna nausea. A navic mne ten film, jako legalni imigrantku, dost urazi. Podle tohohle to vypada, ze sem Cesko/Slovenky jedou tak akorat roztahnout nohy.

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) odpad!

Rekla jsem si, ze se na to mrknu, protoze jsem by;la zaujata prvni Lidskou stonozkou a take v tom byla zaroven zvedavost, protoze film byl ve velke Britanii zakazan. Bohuzel, velke zklamani. Zadny pribeh, zadna originalni myslenka, prehravani (zvlaste psychopatova matka), nelogicnosti a misty i vylozene hlouposti. Uporna/odporna snaha byt brutalni a sokujici nefunguje. Nestoji to za shlednuti.