Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (6)

Californication

Californication (2007)

po letech sledování Akta X jsem si vytvořil tu představu Davida Duchovnyho co by zakřiknutého podivína...první série tohodle seriálu mě přesvědčila,že z něj až dosud nikdo neuměl vyždímat to pravé maximum. Co víc říct? Hank Moody je rebel, žije si podle svých pravidel a je tak trochu magnet na problémy a nepředstavitelné šílenosti. Ve výsledku se na to skvěle kouká,má to spád, 12 dílu na sérii bohatě stačí, protože v tom není jediné hluché místo a postavičky, kolem kterých se to všechno točí, jsou prostě nezapomentulné.

Dr. House

Dr. House (2004)

na tenhle seriál jsem naběhl zhruba,když běžela třetí série a od té doby mě nepustil, dokud nebyl konec. Nad medicinskými postupy je lepší se příliš nepozastavovat, protože kdyby to chtěl někdo použít v praxi tak skončí velmi rychle v krimi zprávách,ale co se týče Housova psychologického rozpitvávání osob kolem sebe a stylu humoru,tak to nemá konkurenci. Navíc úžasný styl kamery a skvělí herci. Hugh Laurie ze sebe dostal naprosté maximum. Mimochodem doporučuju shlédnout na youtube videa uživatelky NCISMelanie sestříhaná z Housových výstupů-

Black Books

Black Books (2000)

Myslím, že u tohodle seriálu autoři věděli, kdy skončit, protože těch pár dílů,co tenhle seriál má, je každý díl prostě dokonalý a není tady nikde hluché místo. Skvělý humor, neuvěřitelný herecký výkon Dylana Morana a některé nezapomenutelné scény (flight of ten milion bumble bees nebo Am I dead?)

The Joker Blogs

The Joker Blogs (2008)

zprvu jsem měl potřebu ho srovnávat s Ledgerem a přišlo mi to naprd, jenže časem si člověk zvykne a můžu říct, že tenhle chlapík se zlepšuje s každým dílem...dokonalosti asi nikdy nedosáhne,ale rozhodně to není špatný výkon a je to parádní doplňková odreagovačka při čekání na zakončení trilogie Temného rytíře.