Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 3 (2023) (epizoda) odpad!

Vlastně by stačilo vyměnit paní Emu za libovolnou herečku a jedna hvězdička by tam možná byla...

plakát

Trávníkář (1992) 

Film mého dětství, na který jsem se teď po letech podíval...a furt to tam je!

plakát

Kukačky (2021) (seriál) 

Na české poměry solidní počin, který musí ocenit každý rodič. Jen mi trochu vadilo to herecké prkno Adamczyk. Pozorovat jeho pokusy o hluboké emoce fakt bolelo.

plakát

Tenet (2020) odpad!

Tak takhle tedy ne, Kryštofe! Miluju tvoje filmy, ale tohle je fakt úplná debilita...

plakát

Prometheus (2012) 

Dva dny po projekci snižuji ze tří na jednu hvězdu. Sám bych napsal lepší scénář, Lindelof je neskutečný břídil a Scott je senilní dědula.

plakát

Muž s cejchem smrti (1990) 

Jednu hvězdu za Seagala, jednu hvězdu za vcelku nápaditou akci, jednu za nesmrtelnou hlášku "Já tebe rozsekat na krev" a jednu za Boba Marleyho.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Byl jsem zvědavý jak bude tahle srdcovka mého dětství působit na odrostlého dospěláka....a ono je to stále dost dobré. Buď jsem tedy zamrzl v pubertě nebo je to vážně výborný film.

plakát

Mrazík (1964) 

Filmu, který jsem viděl přibližně 15x nemohu dát jinak než 5*. Půlka jich sice jde na konto českému dabingu, ale to je fuk. Pro mě nezapomenutelná scéna s kyji vracejícími se po půl roce odkudsi z vesmíru - to je možný fakt jen n Rusku.

plakát

Na dotek (2004) 

Dávám palec nahoru za bezva Cliva a Natalii, za Julii, která nevadila a Juda, který dostal netradičně napráskáno. Kolotoč vztahů se však začal točit tak rychle, že mě to v půlce prostě přestalo zajímat. 70%