Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor
  • Drama

Recenze (12)

plakát

Sex House (2012) (seriál) 

Hrozně zábavná parodie na reality show od týmu The Onion. Ke zhlédnutí na youtube.

plakát

coolMEN (2012) (pořad) odpad!

DementMEN - Nuda nad nudu od dvou cimprdlínů z rádia, který chtěj být vtipný a nedaří se jim to... MenZone měl šťávu a zabýval se tématy, o kterých se jiné pořady bojí mluvit - návštěva privátu, strip clubu apod. Aspoň mládeži nastínili jak to tam vypadá, co se platí apod., aby si udělali obrázek... Stejně jako co obnáší parkur, seskok z letadla apod.

plakát

menZONE (2012) (pořad) 

Zpříjemnění večera dvouma obyčejnýma chlapama, kteří se nebojí mluvit o tom, co mladý chlapy zajímá... Je to hlavně pro chlapy, takže pokud jste ženská nebo chlap, kterým se nelíbí sprostá slova, trocha té erotiky, návštěva různých bordelů, pornoherců apod., tak na to nekoukejte a pusťte si radši Toulavou kameru bez vtipu a podobné sice kvalitní leč nudné magazíny... Zrušení pořadu je další z chybných tahů Prima COOL, která už přestává být COOL, ta devadesáti hodinová honba za kulatým nesmyslem, která se objevuje různý večer je pěkně k vzteku, nemluvě o náhradě skvělého menZone nudným coolmenem s dvouma cimprdlínama z rádia...

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Quentin nám za pomoci skvělých hereckých výkonů krásné Mélanie Laurent a Diane Kruger, Brada Pitta, Tila Schweigera ukazuje, jak to mělo proběhnout tenkrát v nacisty okupované Francii. Plukovník Hans Landa je však všechny zastiňuje - nejzábavnější, nejděsivější, nejnevyzpytatelnější, prostě nejlepší filmový nacista v dějinách filmu. Výtečný snímek.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Takže... geniální scénář + geniální režie + spousta super hlášek + které pronášejí jedni z nejlepších herců + zajímavý příběh + geniálně vybraná hudba mistrem Quentinem složená z jedněch z nejlepších hitů, které k filmu a jednotlivým scénám sednou jako prdel na hrnec a soundtrack nikdy neomrzí (díky filmu ani nezapadnou do hudební historie) + skvělý tanec Umy a Johna + gangsterka sestříhaná tak, že vlastně končí jakoby dobře (což dává vlastně jakoby šťastný konec) + film je od člověka, který nemá na filmařinu školy, ale to jak dělat film pochytil z televize a z videokazet = geniální dílo.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) odpad!

Plky o každodenních problémech, který trápí jednu matku a její dceru... Opravdu mě nebaví sledovat, jak se pro mě nesympatická puberťačka rozhoduje s kým bude chodit, s kým se rozejde, s kým a co dělá její nesympatická matka, jak se matka dohaduje s babkou o tom, co má připravit k obědu, jak jí pořád musí radit ten týpek z restaurace, atd. Nejhorší na všem je však to ustavičné štěbetání, které není vůbec vtipné...

plakát

Captivity (2007) 

Jeden z lepších hororů, který má jasný konec a toho si cením nejvíc. Nesnáším když má nějaký horor otevřený konec, u kterýho se musí přemýšlet, jak to bylo myšleno, kdo byl vlastně příčinou zla, jestli nevraždila sama oběť apod. nesmysly, které podle mě do hororu nepatří... Celou stopáž jsem byl díky Elishe napjatý a doufal, že se pomstí... Kdyby tam hrála jiná herečka, byť známější, určitě bych to tak neprožíval. Pro mě za 5* :)

plakát

Žhavé kočky (2006) (pořad) 

Pořady od Playboye, týkající se focení playmate, pózovaní, apod. jsou tisíckrát lepší. Kdyby aspoň tyhle holky předváděly nějakej slušnější striptýz... Ony akorát nezáživně hýbou těly, což pro mě není vůbec erotické. Navíc ta krása holek není taky nic extra. To už je fakt záživnější leckterý erotický film, kde hrajou hezký ženský, to má aspoň tu trošku příběhu. Nerad dávám nízká hodnocení, ale když se u něčeho nudím tak, že to musím i přepnout, musím ho dát. Za pár hezkých holek, který jsem tam objevil a hezkou moderátorku dávám 2*.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Tohle je nejlepší pohádka všech dob. Ukazuje nám totiž, že přes veškeré obtíže v životě můžeme vstoupit do svých představ, snů a různých fantazií o všem možném a dostat skrze ně energii a dobrou náladu i do reálného světa. "Nekončící" ústřední píseň, jeden ze symbolů tohoto filmu, Neverending Story je tou "nejpohádkovější" písní všech dob a její sláva je nekonečná. :)

plakát

Hvězdná brána: Atlantida (2004) (seriál) 

Souhlasím s uživatelem Malarkey. Skvělý seriál (90%), O'Neillovská originální SG-1 je však o několik tříd výš (100%), sice ne v technologii, ale v charakterech všech hlavních postav a také mytologii starověkých kultur odvlečených ze Země těmi slizskými hady Goa'uldy. :)