Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Jak přicházejí sny (1998) 

Bez komentářů... jeden z možných úhlů a možných interpretací života po životě. Kamera, scénář, herecké výkony, hudba - zaslouží si 5 hvězd ... zasvěcení budou souhlasit.

plakát

Lucy (2014) 

Úzký profil - film filmů za poslední dobu!!!! Pokud se dokážete přenést přes krvák, kdy i mi se chtělo místy zvracet tak idea filmu je pro zasvěcené dokonalí inspirace pro nikdy nekončící úvahy o tom, JAK TO SAKRA, VŠECHNO VLASTNĚ JE...? Luc beson dokonalá režie i scénář. Scarlet známe všichni jako něžnou, jemnou dámu ale tohle ji fakt "sedlo". byla nádherná v každé poloze. Kdo se nezajímá nemohl pochopit..proto tohle hloupě nízké hodnocení!!! přitom bych Luca i Scarlet nominovala na Oscara!!!! Jasných 5*

plakát

Kouzelná chůva Nanny McPhee (2005) 

Kouzelná pohádka nejen pro děti... Emma Thompson zahrála braburně a dětské role taky parádní! Doporučuju jako pěkně strávené deštivé nedělní odpo pro celou rodinu. Mocinky hezoučké!!!

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Jasně že rozporuplný snímek pro vyznavače těžkejch sdělení filizifickýc linií, filmů, za kterejma se skrejvaj Jména,ale!!!! Dokonalý a nestydný výkony Jamieho Dornana fakticky doufám katapultujou do výšin holywoodskéo businessu, protože tenhle chlap prostě hereckej potenciál má. Já dávám 4* hlavně jemu za jeho dokonale ztvárněnejch nepočítaně odstínů a hereckejch poloh... bude to Pan herec... možná že ne díky zrovna Christianovi Greyovi, ale jako start - tleskám!!!! Byl strhující.... navíc ti, kdož ty 3 bichle četli se určo nemůžou dočkat pokračování a směru vývoje jak Jamieho tak dakoty... Ale nee... navzdory všem tady těm megaznalcům vysoce kvalitních filmovejch děl opravuji na 5* :-) :-)

plakát

Teorie všeho (2014) 

Čím začít?Excelentnimi výkony herců, především hlavního hrdiny. Dechberouci kamera, režie i scénář. Příběh profesora Hawkinga je nejen kategorickym imperativem k MILUJ SVUJ ZIVOT,ale i lidským a poměrně obligatnim "Vstavej a jdi dal, mas na to ty jsi Král!" Mohlo by se zdát, ze snímek podle předlohy jeho života bude prvoplanovy trhak, ale nejspíše všeobecná povědomost o tomto mimořádném člověku není az tak velka-tím si vysvětluji i některe podhodnocene komentáře a jen 79%. Nicméně ikdyby pro nic jiného, tak pro mimořádně emocionální zážitek stoji za to vidět. U mne rozsiri žebříček top ten,možná i zamicha poradím.

plakát

Miláček (2012) 

Tady na čsfd ne příliš vysoko hodnocený snímek podle předlohy klasika Guy de Maupassanta, ale překvapilo mně, že Robert Pattinson začíná umět hrát, navíc po poku hvězd Umy Thurman, Christiny Ricci a Kritin Scott Thomas. Pominu-li laciné dějové linie intriky a erotiku, kterou lze v jednoduchých scénářích podle předloh Maupassantových očekávat, jsem schopná se empaticky vžít do charismatického Roberta a 4* za jeho roli!!! Doufám, že má před sebou budoucnost a slibnou...

plakát

Zaříkávač koní (1998) 

Další vynikající počin Roberta Redforda, který v tomto snímku už opravdu vyzrál. Mistrovsky postavený snímek s perfektním hereckým obsazením. Vývoj hlavních postav, city, morální štíty, emoce, citlivějším jedincům ukápne sem tam i slza. Navíc skvělá muzika Thomase Newmana - MY TOP TEN!!

plakát

Interstate 60 (2002) 

Vynikající scénář i režie, skvělý Gary Oldman si film vysloveně užíval - jako já a mladičký a nadějný James Marsden - skvělá kombinace, sedli si. My, kteří notoricky vyznáváme a ztotožňujeme se s filozofickou myšlenku, která se snímkem táhne a měla být stěžejním sdělením, jsme nemuseli přemýšlet nad dějěm, tzv. vo co go, jen se bavit. Parádní film! Nezaškatulkovatelný, doporučuji i náročnému divákovi.