Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (288)

plakát

Zvrácená sestrička (2013) 

Už už jsem to chtěl vypnout a napařit tomu odpad jak vyšitý, ale nakonec jsem se přemohl a dodíval to. A za ten konec v nemocnici tu jednu hvězdu přihodím, ale je to na hraně. Prostě mě to nějak nechytlo a zase jsem jednou šlápl s výběrem filmu vedle.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Ještě před pěti lety by to byl opravdu trhák. Ale po trilogii Transformers a snímku Invaze světu se jedna jen o další mimozemskou invazi která se tentokrát neodehrává na souši ale na vodě.

plakát

Černobylské deníky (2012) 

Další z řady nízkorozpočtových filmů natočených za 48 hodin. Rádoby autentická kamera která má vždy stejný problém a to ten že když se už konečně začne něco dít tak není vůbec nic vidět!! Několik kopanců do auta, výkřiky odnikud, postavy v dálce a další pro nás diváky asi cenzurované záběry. I přesto doufám že se námětu zhostí šikovnější režisér (a taky kameraman), protože nápad to opravdu není špatný.

plakát

Dead Shadows (2012) 

Tak tohle byl hodně trapný pokus o akční horor s mimozemskou tématikou. David Cholewa si asi představoval, že když dá do filmu partu přeživších, pár vojáků co jdou nastolit pořádek a krátkou stopáž, tak se to natočí samo. Nenatočí. A ještě to má odfláknutý konec.

plakát

Dokonalý Spiderman (2012) (seriál) 

Kvůli těm trapným a přihlouplým hláškám se na to nejde dívat.

plakát

Chcete být piráty? (2012) odpad!

Už film byl zklamáním, ale tohle byla naprostá zbytečnost...

plakát

Interande (2012) 

Kdybych hodnotil podle toho, jak jsem dopadl, tak bohužel. Ale protože se hodnotí nápad a originalita, tak je to plný počet. Možná to ještě zkusím jednou, abych si zvedl sebevědomí :)

plakát

Man (2012) 

Hodně povedené. Jen škoda, že je to pravda.

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Opravdu nevím kdy naposledy by třetí pokračováni předčilo předchozí dva díly v takovém rozsahu jako u trilogie Men in Black. Příběh do sebe skvěle zapadá a místy navazuje i na nezodpovězené otázky předchozích dílu. Perfektní zakončení série která podle mého názoru už nebude mít dalšího pokračování.

plakát

Paranormal Activity 4 (2012) 

Jedna hvězda za poslední tři minuty filmu, které byly opravdu povedené, ale zbytek filmu nestal za nic. Naprosto zbytečné, nudné a jednoduché pokračování, které postrádá atmosféru a lekavé scény prvních dvou dílů. S Paranormal Activity to jde z kopce už od druhého dílu, opravdu doufám, že se už nedočkáme pátého pokračování.