Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Biografie (7)

Jason Butler Harner (herec)

12.01.2014

Charismatický Jason Thomas Butler Harner se narodil 9. října roku 1970 v malém městečku Elmira ve státě New Yorku, USA. Když mu bylo sedm let, jeho rodiče se rozvedli. Vždy měl blíže k rodině Butlerů – matčina strana. S ní se také odstěhoval do města Alexandria ve státě Virginia. Už na střední se věnoval dramatickému kroužku,… (více)

Clémence Thioly (herečka)

30.05.2013

Půvabná francouzská herečka jménem Clémence Thioly se narodila v Paříži 25. Července 1987. Studovala literaturu na Sorbonne University v Paříži. Následně navázala studiem dramatu na konzervatoři. V současné době se věnuje herectví, ale také modelingu a focení.Ještě jako malá holčička se objevovala poměrně hojně ve francouzských… (více)

Morgan Saylor (herečka)

10.05.2013

Mladá pohledná dívka jménem Morgan Saylor se narodila 26. října roku 1994 v Chicagu ve státě Illinois. Zde navštěvovala Montessori High School. Jako malá hrála v dětských divadelních představeních. Když studovala Morgan třetí ročník, rodina se rozhodla přestěhovat do Atlanty ve státě Georgia. Od toho si slibovali větší… (více)

Karine Vanasse (herečka)

28.10.2012

Pochází z rodiny úředníků Conrada Vanasse a Renée Gamache. Narodila se v malém městečku Drummondville spadající pod provincii Québec v Kanadě. Od devíti let toužila stát se zpěvačkou nebo herečkou. V jejím snu ji rodiče, především matka, na počátku kariéry podporovali. Matka působila jako její manažer. Po výhře v řečnické… (více)

Kelly Adams (herečka)

12.02.2012

Od 12 let byl její sen stát se profesionální herečkou. Jako malá chodila ve městě North Hykeham kousek od Lincolnu do školy „North Kesteven School“. Narodila se dne 16. října 1979 ve městě Lincoln, které se nachází v Anglii. Když dosáhla plnoletosti, odstěhovala se do Londýna se snahou splnit si sen. Studovala tři roky na… (více)

James Ransone (herec)

02.02.2012

James Ransone se narodil v Baltimoru - největším městě státu Maryland v USA dne 2.června roku 1979. Studoval na uměleckotechnické škole „Carver Center for Arts and Technology“ v městě Towson, kde se zajímal především o divadlo, film a hudbu. Po pěti letech školu vystudoval. Pohyboval se v umění především výtvarném a věnoval se… (více)

Robert Glenister (herec / režisér)

22.01.2012

Robert Glenister se narodil dne 11.března v roce 1960 v bohatší rodině, která získala z dědictví nemalé jmění. Jeho otec John Glenister pracoval jako režisér v jedné britské televizi. Z rodiny se herectví věnuje také jeho o tři roky mladší bratr Phillip Glenister. Oba vystudovali Hatch End Comprehensive school.V roce 1984 si… (více)

Reklama