Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Tajemství a smysl života (2023) 

Ti kdo dávají špatné hodnocení, tak ještě nic nechápou a neví což není špatně, prostě budou muset počkat a možná někdy později nebo v dalším životě pochopí. Za mě děkuji panu Vachlerovi co se mu podařilo a nedokázal bych to nikomu popsat lépe.

plakát

Kanibalové (1980) odpad!

Je moc dobře, že kanibalové byli vyhubeni a je moc dobře jak se Španělští kolonisté věnovali nápravě Jihoamerického obyvatelstva. Společnost pokročila a není připravena na tak reálně brutální snímek. Pokud je to myšleno jako dokument o kanibalech ok, ale pokud je to natočeno jako film pro pobavení publika a někoho to možná i vzrušuje tak bude asi něco špatně v naší společnosti. Každopádně pokud se to někomu líbí a pustil by si tento nebo reálny snuff ještě jednou, mám řešení. Pistole, provaz. Nenadělejte po sobě moc velký bordel někdo to musí uklidit. P.S.: nepoužívejte prostředky hromadné dopravy (většina lidí musí do práce a přijedou pozdě). Na léčbu nechoďte nemá to smysl. Ještě jedna věc na závěr: nevím proč bych se měl v dnešní době dívat na takovou nechutnost. Na světě je moc hezky na to abych ztratil 2 hodiny ze svého super života, film jsem přestal sledovat asi po 20 minutách.

plakát

Saló aneb 120 dnů sodomy (1975) 

Pokud si myslíte, že v genocidách co se udály na naší zemi a v poslední, kterou má na svědomí Islámský Stát bylo něco jinak a lidé se mají všude rádi, tak mám pro Vás špatnou zprávu... Jak řekla jedna pražská právnička našim dětem umetáme cestičku a neukazujeme jim reálný svět. Otevřete oči a pohlédněte pravdě do očí. Zajeďte si na jatka a shlédněte tento film. 90% hodnotících tento film jste pokrytci!!!

plakát

Gangster Ka (2015) odpad!

K tomuto filmu mám pouze jednu věc. Přečtěte si knihu! Tohle že je na motivy knihy? Určitě ne! S životem Krejčíře to má málo společné navíc časová osa je úplně mimo.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tarantino mě nezklamal od první minuty vás vtáhne do děje a až do konce vás tento film zajímá a baví. Herec Waltz, který hrál už v Hanebných Panchartech byl pro svou roli jako stvořený. Tarantino je geniální a však velice rozporuplný režisér a já mám jeho filmy rád a tento mě vůbec nezklamal ba naopak docela příjemně překvapil.

plakát

Rec 2 (2009) odpad!

Naprosto nereálný a koukat se nato jak se zásahová jednotka rozdělí a pošle někam chlapa samotnýho :D Dál je vidět jak se musí zdržet v tom baráku a nesmyslně někoho honí, hledají a při tom umírají. Nuda!

plakát

Warrior (2011) 

Abych pravdu řekl tak tento film celkem "slušně" ukazuje laikovy co je to MMA, ale jinak je to další americké drama o hrdinném vojákovi a jeho bratru (takže blbost)

plakát

District 9 (2009) 

Je to jeden z filmů americké klasiky. Ze začátku to vypadá jako velkej nesmysl at´ od zpracování zbraní tak po to jak se to snaží natočit jako nějákej dokumentární film, ale po chvíly to začíná bejt hodně zajímavý,pěkně zamotaný a celkem slušně napínavý. Takže rozhodně si to zaslouží hodnocení který to má.

plakát

Vetřelec: Vzkříšení (1997) 

Až na pár trapnejch scén např.: narození super vetřelce. Tak docela dobrej film protože když už se rozhodly natočit pokračování tak se aspoň vytrhly z té předchozí nudné série, která začínala být docela únavná. Samozřejmě nenarážim na jedničku to je kultovní film!