Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Avatar

Avatar (2009)

Velikán James Cameron opět dokázal, že umí točit velkolepé filmy a snímek Avatar je toho důkazem. Film je velice bohatý na efektech, celé prostředí je pastvou pro oči. Film podkresluje krásná muzika a spolu s velkolepým prostředím udělá na vás vskutku veliký dojem.

Lesní duch

Lesní duch (1981)

Tento film je podařený ve všech směrech. Zde je jasný příklad, jak z minima jde udělat maximum. Sam Raimi je opravdu umělec.

Smrtelné zlo 2

Smrtelné zlo 2 (1987)

Důstojné pokračování prvního dílu. Děj je obdobný. Ve filmu se vyskytují prvky humoru. Snímek je obohacen na efektech a na větším profesionálním přístupu k filmu. Tento film je kontroverzní a právě zmiňované prvky humoru se nemusí líbit každému.

Stáhni mě do pekla

Stáhni mě do pekla (2009)

Vskutku dobrá vizitka Sama Raimiho. Děj je místy napínavý. Tento film je především o tzv. lekačkách. Ve filmu se vyskytuje místy humor a odkazy na kultovní sérii Evil Dead.

Insidious

Insidious (2010)

Toto dílo je vskutku vydařené. U tohoto snímku máte strach jít večer na záchod. Film má vynikající temnou atmosféru plných kontrastů.

Pád do tmy

Pád do tmy (2005)

Velice originálně zpracováno. Děj je velice napínavý a místy se vám může dostavit pocit úzkosti, strachu.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Film od Quentina Tarantina je jistou zárukou kvality. Ve filmu je použit výtečný soundtrack světových umělců a skladatelů. Film je hvězdně obsazen. Děj je výtečný a spolu s muzikou vytváří krásnou kulisu, která na vás určitě udělá dojem. Pokud chcete vidět alternativní konec 2. světové války, tak byste neměli tento film opomenout.