Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Toto jsou nejlepší prcičky co jsem kdy viděl v kině jsem se smál od začátku do konce !! Nikdo se vůbec nezměnil prostě totálně luxusní film a hned bych se na něj podíval znovu!!

plakát

Smallville (2001) (seriál) 

Díky tomuto seriálu jsem začal milovat supermana !! toto je prostě jeden z nejlepších seriálů co znám !! palec nahoru opravdu !

plakát

Rocky (1976) 

Tento film je již legendární díky němu podle mě také Sylvestr Stalon začal posilovat a vypracoval se do vysněné postavy. Tady tomuto filmu opravdu není co vytknout prostě pro mě to je fakt LEGENDA a mám před touto sérií filmů opravdový respekt

plakát

Nikdy to nevzdávej (2008) 

Tento film je opravdu velice skvěle zpracovaný !! má perfektní příběh a nechybí ani trening jak bývalo zvykem v každém díle Rockyho tomuto filmu opravdu není co vytknout až na to že 2ka už není se stejnými herci ale doufám že bude aspoň podobně nadupaná jak jednička !!

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Super film, je sice pravda že tam chybí ten tuning ale příběh je super, ale totálně mě dostalo že se tam na konci objevila ta Letty doufám že šestý díl série nezklame a protože jsem opravdu velký fanda všech dílů rychle a zběsile mám tu pro vás takové video http://www.youtube.com/watch?v=0Z09zg46Tz0 když tak pak napište jestli se vám to líbí a měl bych v této činnosti pokračovat jinak přeji pěkný den.