Prci, prci, prcičky: Školní sraz

(USA)

Prci, prci, prcičky: Stretávka

Komedie

USA, 2012, 113 min

Komentáře uživatelů k filmu (1 212)

Päťhviezdičková úvodná scéna. Zvyšok filmu iba ďalšia varianta na žánrové techtle mechtle s osvedčenými a stále rovnako dobre fungujúcimi tvárami.(26.6.2012)

Překvapivě vtipné a celkově takové nostalgicky příjemné.(26.9.2012)

Hrozně pohodovej film. Nostalgicky to na mě sice zas až tak nefungovalo (logicky, původní trilogii jsem viděl poprvé před necelým týdnem :-D), ale komediálně - trefa do černýho. Stifler je pořád stejný pako, Jim se pořád dostává do trapných situací, Jimův táta mluví o věcech, o kterých se nemluví, a Stiflerova máma ... no, však uvidíte. Sem tam jsou v Reunionu i vážnější a smutnější chvíle, plynoucí z toho, že hrdinové už přecijen nejsou puberťáci, ale brzy vždy následuje další výbuch smíchu. Zatím rozhodně nejpříjemnější letošní film, při kterém se dá v kině na moment zapomenout, že v Česku vládne blbá nálada. Něco takovýho by to chtělo tak dvakrát do tejdne.(14.4.2012)

Rozpočet $50miliónovTržby USA $56,758,835Tržby Celosvetovo $234,736,898Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,871,044 //počet predaných kusov 579,161Tržby za predaj DVD v USA $14,063,024 //počet predaných kusov 800,765║ Nehorázna výplachovka porovnateľná len s predošlími video predchodcami, čo je najhoršie že vydarených gagov je katastrofálne málo, posledné 2/3 len vývarová otravnosť. _Ako tých 78%(k 19.08.2012) na csfd je dosť metúcich. /30%/(19.8.2012)

Nejvtipnější komedie posledních několika let. Aby se celý kino takhle smálo si pamatuju naposledy někdy na Boratovi. Pro mě osobně naprostá paráda a jednoznačně nejlepší díl série. Všichni jsou tam jaksi uvěřitelnější a chápete jejich problémy. Ale přitom je to nehorázná prdel. Stifler je ďábel a bez něj by to bylo sotva poloviční. A nejvíc mě dostala scéna, kdy pašujou ožralou holku domů a její matka tam rozjíždí taneční kreace. Fakt megadobrej film.(8.4.2012)

Jim(ův táta) se Stiflerem znovu ve víru patálií a eskapád, po nichž nezůstane jediný úd suchý. Ostatní jsou spíše do nostalgického počtu. Vtipné docela dosti a podařilo se odhadnout i vhodnou míru sympatické nostalgie (v zásadě se to veze na stejné vlně jako čtvrtý Vřískot). Škoda, že se nepodařilo stejně vhodně i určit stopáž, protože to má o dobře dvacet minut více než by bylo záhodno.(5.4.2012)

Je jasné, že by člověk neměl od něčeho s takovým českým distribučním názvem očekávat cokoliv intelektuálně stimulujícího. Veškerý pokus o satiru korporátní Ameriky, případně poukázání na mediokracii doby, které vládnou sociální sítě, internetové stránky se sdíleným videem a "reality" pořady, je totiž stejně nedomrlý jako všechny postavy. Naivně jsem ale doufal, že sraz po letech, vyplněných nekvalitními D2D spin-offy, bude mít smysl. Ukázalo se ale, že není o čem vyprávět a postavy se nijak nevyvinuly. Typ narace s několika protagonisty, jejichž cíle jsou neustále stejné napříč všemi díly série (= zasunout), zde naráží na potřebu sezvat kompletní původní osazenstvo, z nichž ne všechny postavy mají skutečný potenciál pro to, aby jim byla věnována vlastní dějová linie. Vyvolávání vzpomínek na to, jaké to bylo před lety a jak se věci (ne)změnily, je pro tenhle poslední (doufám!) díl hlavním sjednocujícím principem. Styl evokuje konkrétní postupy z předchozích částí trilogie, především ale prvního dílu. Stejně jako v jedničce se začíná logem studia, ke kterému zní nediegetická hudba, jež poté přejde do diegetické, jak kamera z nadhledu jede po svršcích a spodcích oblečení, aby v celku ukázala Jima na posteli, případně se v závěrečném záběru odjíždí do nadjezdu. Staré doby evokuje i užitá hudba, která má čistě aluzivní povahu, protože v pravý moment zazní skladba, která byla s některými postavami spojena v prvním díle. Lpění na minulosti je tak největší slabinou snímku, protože to, co bylo před lety vtipné z toho důvodu, že jsme se mohli smát pubertálním postavám, je zde pouze trapné, když se do velmi podobných situací dostávají už (skoro?)třicátníci. Na místo zhodnocení minulosti a posunutí se dál, jako to dokázali se "svými" postavami John Sayles či Kevin Smith ve svých návratech po x-letech, se oslavuje neschopnost dospět a "zůstat čurákem" (nejsofistikovanější metafora přátelství, jakou čtyřka amerického koláče nabízí). Sorry parto, jsem správná generace, na kterou se cílí, ale mentálně jsem neustrnul v pubertě, a tak mě vaše eskapády míjí.(11.4.2012)

Stifmeister made this reunion his bitch!(29.3.2012)

No, ze by to byl takovej super naklad, jak naznacuje hodnoceni, tak to fakt ne. Sice se tu sejde drtiva vetsina osazenstva z prvnich dilu, ale krome hlavni particky tu jsou vzdy spis tak do poctu a maj jen sem tam nejakou hlasku. No a hlavni parta resi predvidatelne predvidatelny problemy, takze nic novyho pod sluncem, misty se nic moc nedeje a sem tam nejaka humusarna. Ale porad je to ta banda sympataku, co se dostava do pruseru, par scen skvele doplnuje nektery udalosti z minulejch dilu, ale ze by zrovna tohle byl druh filmu, kerej by moh hrat na nejakou nostalgii, to bych teda nerek. Ale i tak jsem se slusne bavil, par scen je brutalnich a ty 4* to v pohode da.(30.6.2012)

Jsem fanoušek trilogie (trojky zvlášť) a tady jsem se nasmál přibližně tolik jako nudil. Prostě stopáž střihnout o zbytečných 20 minut, naflákat tam míň Jima (zííív) a ještě víc Stiflera, protože ten je opět hlavní star. Cením si zechcanýho fotráka a překvápka na závěr, no koho by to nedojalo...(29.3.2012)

Jakoby vždycky vybrali to nejhorší jetí kamery s nejhorším komediálním timingem. Humor od podlahy vítám, ale tady mi přišel dobrý jen úplný začátek. Bohužel na mě nefungovala ani ta nostalgie. 5/10(2.8.2012)

,,PÁNOVÉ DOUFÁM, ŽE MÁTE OCHRANU. TENHLE VÍKEND SE VŠEMA VYJEBEM!....“ /// Nostalgickej návrat do starejch časů. No, že by to se mnou cloumalo.... Všichni vypadaj trochu jinak – hlavně holky. A Stiflerova máma ... no jasně. Vzpomínky na to, kdo koho (nebylo by lepší napsat kterou?) vyprstil, u kterejch bych možná tak před 30ti lety řval smíchy (můj 12ti letej se smíchy málem udusil – a pak že to prej není pro děti....). Ale trocha dobrodružství neuškodí v žádným věku (zvlášť když má fakt pěknej...). Hodně se to podobá Machrům, jen tady se voprašujou starý čuráci a přidávaj prvky Rom-Kom (co je? To je cigánsky?). A těch sentimentálních keců! U toho fakt onanujete? Hmm, já půjdu radši někam zasunout.... (de někdo se mnou? Ty ne vole, dyť sem psal, že je ti 12!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju Stiflerovi romantický mejdla. 2.) Mám strach ze školních srazů. 3. Už si nevzpomínám, kdo že to tenkrát s tím koláčem.... 4.) Thx za titule ,,Hogwarts“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne(2.7.2012)

Bravo! Skvělé titulky a perfektní úvodní půl hodina, kdy se do druhé poloviny filmu dostáváme v plné síle. Velký návrat, bez zbytečného klišé jako v předchozích dílech (hall repeat) s teens úchylárnama (kromě klasických scén Stiflera, ty mu odpouštím), akcích v plném proudu (každá druhá slečna s modelingu) a děckých výlevů s alkoholem (opilé děti alias Spolek Beta, nebo Nahá míle). Ke konci jde spíše o "americký sen" velkých návratů prvních lásek, ale mělo to své kouzlo. Přikláním se k známkování jako u prvního dílu a dávám 4* hvězdičky, beru to jako první díl: prvotina a velká teens klasika v tomhle žánru a poslední díl: výborné zakončení. Skvěle pobaví i scéna v závěrečných titulcích. Stifler's my man, who*es !(17.7.2012)

• brit84

Když jsem se teď díval na hodnocení prvního dílu prciček, byl jsem trochu v šoku. Ruku na srdce, opravdu si myslíte, že je tohle pokračování o tolik lepší než jednička? To ani omylem. A pokud se někomu tohle tak moc líbilo, jak to, že se mu zas nelíbila jednička? To je dost na palicu, ne? Pár dobrých gagů tenhle díl nezachrání a stejně je většina fórů jenom napojených na ty z prvních dílů. Chtěl jsem dát tři *, ale demonstrativně dám jen 2. Hlavně kvůli těm kreténům, co podhodnotili jedničku a kvůli tomuhle se můžou podělat.(11.7.2012)

Sympatie ke školnímu srazu Prciček se u každého diváka úzce odvíjí od sympatií k první trilogii - máme zpět ty samé postavy, s velice podobnými problémy (byť jinak maskovanými), s totožným smyslem pro humor a stejně silným "štěstím" zakopávat a padat obličejem dolů do nadpozemsky trapných situací. Klape to až překvapivě dobře, sledovat staré známé hrdiny, jak "dospěli", ale přitom vlastně vůbec ne, je osvěžující a navrch to vzbuzuje příjemné pocity nostalgie v nejednom (starém) mládenci. Dokonce atmosféra srazu místy skutečně evokuje atmosféru reaálných srazů, které odrostlejší část publika, mohla ve svém životě zažít. Povedená post-teen komedie. 7/10(20.4.2012)

[imdb: 7.7/10] | me: Veľmi slušný návrat borcov z prvého dielu. Film je dostatočne vtipný - striedajú sa v ňom extra silné pasáže s miestami, ktoré nemajú až takú silu až po typické klišé. Avšak vždy keď to už zaváňa nevýraznosťou a obyčajnosťou tak príde nejaká kvalitná "bomba", na ktorej sa človek dokáže dobre pobaviť. Veľkým plusom je návrat všetkých hviezd z pôvodného super dielu vďaka čomu to celé divák vníma síce už inými - dospelejšími očami, ale o to intenzívnejšie. Takéto návraty ma teda vedia potešiť. [3 a pol *] I once caught Steven sticking my hairbrush up his ass. It wasn't the handle side either. (13.4.2012)

// Distribútor: Universal // Počet premietajúcich kín v USA: 3,192 // Otvárací Víkend USA: $21,514,080 // Ďalšie skvelé pokračovanie z tejto jedinečnej komediálnej série. Od prvej sekundy sa film nesie v tej úžasne zábavnej atmosfére z predchádzajúcich dielov a o scénach ani nehovorím. Stifler opäť totálnym debilom presne tak ako to máme radi a opäť skvelá a sympatická partia. Osobne si však myslím, že American Pie: Wedding je stále najzábavnejšia časť tejto série.(25.7.2012)

Tím, že drtivá většina herců žádnou závratnou kariéru neudělala, a znám je tak jen z prvních prciček, jsem měl podobné nostalgické pocity, jako kdybych byl na skutečném třídním srazu:) Skoro stejně dobré jako jednička.(13.4.2012)

S odřenou zadelí, ale ještě pořád druhý nejlepší díl. Do půlky ale velká slabota, trpící mizernou režií, vyšeptalými vtipy typu "pamatuješ na to, jak jsme dělali tohle a tohle?" a vlastně i celkovou nezajímavostí celého osazenstva, u něhož jsem měl neustále pocit, že jsou na place jenom proto, že mají kariéry v řiti a za rohem na ně čeká chlápek z berňáku kvůli neplacení daní. Cca v polovině (oslava narozenin a následně Stiflerova party) se ovšem jakoby lusknutím prstů všechno obrátí o 180 stupňů a Prcičky se vrátí v plné síle. Najednou fungují nostalgické chvíle (geniální soundtrackové odkazy!!!), konečně se dostaví i bránici likvidující gagy (Jimův táta a Stifler opět ve formě + Sherminátor!) a finální přísun životních mouder už dlouho netrefil hřebíček tolik na hlavičku. 7/10, už jen kvůli titulkové kino-scéně, která uzavře kruh snad nejlíp, jak to šlo.(5.4.2012)

Jako zakončení série dostatečně nostalgické, dostatečně nechutné a dostatečné důstojné, nic víc, nic míň.(14.4.2012)

<< předchozí 1 2 3 4 16 31 46 61